Další cenné zkušenosti ze zápasu proti Spartě
8. srpna 2019

Další cenné zkušenosti ze zápasu proti Spartě

Mladý výběr Technology Florbal Mladá Boleslav zakončil první den turnaje Floorball Czech Open s bilancí jedné výhry a jedné prohry. V podvečerném utkání podlehl Spartě 2:6. V pátek ráno od 8.40 nastoupí boleslavští talenti proti švédskému Höllvikens IBF.

ACEMA Sparta Praha - Technology Florbal Mladá Boleslav 6:2 (2:2)

Branky a nahrávky: 2. Kolstrunk, 15. Kolář (Juha), 21. Ujhelyi (Pažák), 24. Zouzal (Pažák), 33. Ujhelyi, 36. Ujhelyi - 2. Zakonov (Bína), 15. Vyhnánek.

Sparta: Zítka - Ježek, Bartoš, Ujhelyi, Zouzal, Kolář, Richtr, Pažák, Zeman, Burian, Lang, Kozák, Čermák, Kolstrunk, Juha, Pruner.

Mladá Boleslav: Macík - Gruber, Sobotka, Zakonov, Martínek, Pařízek - Bína, Tad. Chroust, Šlechta - Kučera, Korych, Švejda - Vyhnánek, Zoufalý, Goll.

Bez brankáře Bauera, obránců Nováka, Suchánka, Höffera, Krzyžanka a útočníků Šebka, Tomáše Chrousta, Tokoše, Curneyho, Tomašíka a Natova si družstvo s většinou teenagerů na soupisce vedlo v první den Floorball Czech Open nadějně. 

Po dopoledním vítězství 4:3 nad švýcarským Chur Unihockey (podrobně jsme o zápase psali v této reportáži) Boleslav naznačila své možnosti i v podvečerním duelu s pražskou Spartou v její domovské aréně na Podvinném mlýně. 

V poločase platil nerozhodný stav 2:2 díky gólům Vyhnánka a Zakonova. Ač Sparta po krátké přestávce odskočila na 4:2 díky brankám Ujhelyiho a Zouzala, z boleslavské snahy rvát se se zkušenějším soupeřem to tolik neubralo. 

Boleslav nakonec podlehla Spartě 2:6. V pátek od 8.40 hodin nastoupí na Vinohradech proti Höllvikens IBF, týmu ze švédské superligy.