Bohemia Trophy pokračuje, v sobotu proti Köniz
17. srpna 2019

Bohemia Trophy pokračuje, v sobotu proti Köniz

Mezinárodní turnaj Bohemia Trophy 2019 pokračuje v sobotu 17. srpna druhým dnem, Techonlogy Florbal Mladá Boleslav nastoupí v Městské sportovní hale od 19.30 hodin proti Floorball Köniz ze Švýcarska a může zaútočit na druhou turnajovou výhru.

Boleslav úspěšně vstoupila do Bohemia Trophy 2019, v pátek porazila finský EräViikingit 6:2, zápas měl vysoké tempo: “V některých momentech bylo vidět, že hráči jsou po dlouhé pauze a bez herní praxe, ale na druhou stranu měli velkou chuť, těšili se a z toho plynulo obrovské nasazení od obou týmů, které dalo zápasu vysokou úroveň,” hodnotí trenér Petr Novotný. “Do utkání se zapojilo šest našich mladých juniorů, pro které to byla hodně těžká zkouška.”

Sobotní výzvou je Floorball Köniz, elitní tým ze Švýcarska. “Čeká nás další náročný soupeř v náročném programu. Samozřejmě chceme ze zápasu vytěžit co nejvíc poznatků, které nám pomohou v sezoně,” říká Novotný před večerním duelem startujícím v 19.30 hodin.

Program v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi začíná už v 17.00 hodin, kdy se utkají IBK Dalen ze Švédska a EräViikingit z Finska.