UNYP Cup 2019: hodnocení trenérů tří kategorií
9. září 2019

UNYP Cup 2019: hodnocení trenérů tří kategorií

Dorostenci, starší a mladší žáci Technology Florbal Mladá Boleslav od pátku do neděle startovali na UNYP Cupu ve svých kategoriích Challenge, Youngstars a Next Generation.

Výsledky najdete v souhrnném článku, který jsme průběžně aktualizovali během turnaje. 

Přinášíme také tradiční pohled trenérů. 

Dorost na UNYP Cupu v kategorii Challenge

Hodnocení trenéra Jakuba Grubera: "UNYP Cup pro nás byl poslední přípravou před startem ligové sezony, proto jsme se hodně zaměřovali na vyladění formy. Během prvního dne jsme nastoupili do tří zápasů, hráli jsme solidně, kvalitně a dvě výhry nás posunuly do čtvrtfinále. Mohli jsme dál nastupovat proti těm nejkvalitnějším soupeřům. 

Ve čtvrtfinále jsme narazili na Spartu, která společně s Tatranem (naším jediným přemožitelem ve skupině) patřila na turnaji k nejlepším - koneckonců oba týmy hrály finále. Dobrý výkon nám na postup nestačil.

Těžký nedělní ranní zápas se nám vůbec nepovedl, naopak v souboji o sedmé místo jsme podali kvalitní výkon, hlavně s druhou polovinou utkání jsem byl spokojený. 

Cením si konfrontace se Spartou i Tatranem, což budou kandidáti na nejvyšší příčky i v naší soutěži. Jsem rád, že jsme si proti nim zahráli kvalitní utkání a že jsme poznali, že se s nimi můžeme rovnat.”

Starší žáci na UNYP Cupu v kategorii Youngstars

Hodnocení trenéra Jakuba Bíny: “Jsme na začátku sezony, je před námi dlouhá cesta. Turnaj nám ukázal naše nedostatky, na kterých musíme zapracovat. První zápasy pro kluky byly těžké, museli si zvykat na nový systém a odrazilo se to na výsledcích. Druhý hrací den už bylo vidět zlepšení a turnaj jsme zakončili dobrým pocitem z předvedené hry.”

Mladší žáci na UNYP Cupu v kategorii Next Generation

Hodnocení trenéra Dominika Sovy: “Po dlouhé době nás čekalo hned několik těžkých utkání. Děkuji hráčům za nasazení a předvedeny výkon. Věřím ze naše výkony v sezóně budou už jen lepší.”