Vychází magazín Made in Bolka k sezoně 2019/2020
16. září 2019

Vychází magazín Made in Bolka k sezoně 2019/2020

Sezona 2019/2020 je na startovní čáře. Tím nejlepším průvodcem každého fanouška i člena klubu je magazín Made in Bolka, jehož čtvrté vydání právě vychází. Na 32 stranách najdete rozhovory, příběhy a další praktické informace z dílny Technology Florbal Mladá Boleslav. Magazín bude v prodeji od úterý 17. září v Made in Bolka Shopu a samozřejmě také při všech superligových zápasech ve stánku v Městské sportovní hale.

Hlavní tváří čtvrtého vydání magazínu Made in Bolka je Petr Novotný, jenž v rozhovoru vypráví o přechodu do trenérské role. 

A na jaké další čtení se těšit? 

  • Od léta je mafie znovu spolu. Patrik Suchánek, Milan Tomašík a Martin Tokoš spolu válčili za IBK Dalen a teď jsou opět pohromadě v Bolce. 
  • Deset let v zahraničí. Takovou dobu Daniel Šebek putoval Švýcarskem a Švédskem. O tom, co ho motivovalo, a co zažil, vypráví v osobním příběhu. 
  • “Boleslavský florbal má úžasný drajv a energii.” Michal Kadera, vedoucí vnějších vztahů ŠKODA AUTO, hlavního partnera klubu, mluví o sympatiích k florbalu a jeho podpoře. 
  • Petr Novotný, nejlepší možná volba. O novém trenérovi, ambicích, plánech a dění v klubu hovoří generální manažer Tomáš Pacák.
  • Vizitky všech hráčů. Kdo má rád statistiky a faktické údaje, ten si bude lebedit na stránkách představujících superligové hráče.
  • Deset talentů pro Superligu. Talenty představuje Martin Šácha, hlavní trenér juniorů a současně asistent kouče Petra Novotného u superligového družstva.

Magazín Made in Bolka je od 17. září v prodeji v Made in Bolka Shopu, který má tradičně otevřeno v úterý a ve čtvrtek od 13.00 do 17.30 hodin. Magazín bude k dispozici také ve stánku v Městské sportovní hale při zápasech Superligy florbalu.