Výsledky mládežnických týmů o víkendu 14.9.-15.9.
19. září 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 14.9.-15.9.

Junioři a dorostenci jako první z mládežnických týmů Technology Florbal Mladá Boleslav vstoupili do dlouhodobých soutěží Českého florbalu v sezoně 2019/2020.

CE soutěž juniorů - kvalifikace - 1. zápas

Technology Florbal MB - Black Angels 6:5 (2:1, 2:1, 2:3)

Boleslavští junioři měli sobotní zápas dlouho pod kontrolou, což platilo až do úplného závěru. Situaci si zkomplikovali v poslední minutě, kterou zahajovali v přesilovce za stavu 6:3, dvěma inkasovanými brankami. Vítězství ale uhájili.

Komentář trenéra Martina Šáchy: “Před zápasem bychom tento výsledek rozhodně brali, ale vzhledem k vývoji si myslím, že jsme měli utkání zvládnout mnohem lépe. Za vyrovnaného stavu se nám dařilo dělat jednoduché věci, které fungovaly. Při vyšším rozdílu skóre se nám nepodařilo udržet koncentraci a soupeř byl v závěru utkání aktivnější. Z toho se musíme poučit.”

CE soutěž juniorů - kvalifikace - 2. zápas

Technology Florbal MB - FBC Štíři Č. Budějovice 10:3 (4:1, 3:0, 3:2)

V neděli boleslavští junioři potvrdili roli favoritů, rychle získali vedení, které ještě před polovinou zápasu navýšili na 6:1. Zápas dovedli bezpečně k vítězství 10:3.

Komentář trenéra Martina Šáchy: “Podali jsme koncentrovanější výkon než v zápase proti Black Angels. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a až na chvilkové výpadky můžeme být s celkovým výkonem spokojeni.”

1. liga dorostenců - skupina B - koš B

Technology Florbal MB Black - Black Angels 5:5 (1:4, 2:1, 2:0)

FBC Česká Lípa - Technology Florbal MB Black 6:6 (1:1, 5:1, 0:4)

Komentář trenéra Milana Tomašíka: “Svou první zápasovou zkušenost s dorostenci v roli trenéra hodnotím kladně, přestože to se při prvním pohledu na výsledky tak nemusí zdát. Dva zápasy, dvě remízy, dva body. Průběhy obou utkání byly podobné - v počátku jsme ztráceli a museli v dalším průběhu dotahovat, což se nám podařilo. Kvalita výkonů rostla třetinu po třetině. Musíme zapracovat na nástupech do utkání."