Výsledky mládežnických týmů o víkendu 21.9.-22.9.
24. září 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 21.9.-22.9.

Dlouhodobé soutěže Českého florbalu se rozjíždějí. Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav už za sebou mají druhý ostrý víkend, poprvé se do soutěží zapojili také starší žáci a elévové. Souhrn výsledků s komentáři trenérů najdete v tomto článku.

CE soutěž juniorů - kvalifikace - 3. zápas

Prague Tigers - Technology Florbal MB 2:5 (0:5, 1:0, 1:1)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Prakticky celý zápas se nám nedařilo na hokejkách, a proto jsme se nedostali do herní pohody. Pomohly nám tři proměněné šance v první třetině. Zbytek zápasu se nesl v technických chybách obou týmů se spoustou soubojů a neproměněných šancích. V neděli musíme být lepší."

Více o tomto zápase čtěte v samostatném článku tady

CE soutěž juniorů - kvalifikace - 4. zápas

BLACK ANGELS - Technology Florbal MB 7:5 (3:1, 2:2, 2:2)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "V osmdesáti procentech zápasu jsme hráli to, co jsme chtěli a to nám fungovalo. Myslím, že s výkonem můžeme být spokojeni. Musíme se soustředit jen na věci, které máme ve svých rukách. Víme na čem pracovat. Rozhodla jednoznačně produktivita."

Více o tomto zápase čtěte v samostatném článku tady.

Liga starších žáků - skupina 3 - A - 1. koš

Technology Florbal MB Black - Panthers Praha 5:2
Tatran OC Šestka Střešovice - Technology Florbal MB Black 6:1
FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Technology Florbal MB Black 3:2

Komentář trenéra Milana Tomašíka: "Turnaj v prvním výkonnostním koši jsme zvládli. Klíčový první zápas jsme vyhráli a předvedená hra byla dobrá. Poté jsme se lehce uspokojili a čekal nás těžký soupeř Tatran Střešovice, se kterým pro nás bylo těžké se měřit. Zabojovali jsme o konečné třetí místo a po dramatické koncovce těsně podlehli Bohemians. Celkově chválím kluky za předvedenou hru, i když během všech tří zápasů byse našly pasáže, ve kterých bychom měli být lepší."

Liga starších žáků - skupina 3 - A - 6. koš

Technology Florbal MB White - Florbalová akademie MB A 4:7
FBC Pitbulls Kolín - Technology Florbal MB White 4:9
Technology Florbal MB White - Florbal Jesenice 2:22

Komentář trenéra Jana Staňka: "Těžký turnaj pro kluky. Kvůli rozsáhlé marodce jsme nakonec museli odehrát zápasy na 9 hráčů. Turnaje se zúčastnili i mladší žáci, pro které to byly cenné zkušenosti. Kluci zabojovali a díky jedné výhře ve skupině jsme postoupili na skóre do finále. Tam nás čekal soupeř, se kterým jsme se nemohli měřit a zápasem jsme se spíše protrápili."

Přebor starších žáků - skupina 3 - A - 5. koš

Technology Florbal MB Blue - TJ Sokol Dobříš 7:3 
FBK Animals Vosy Praha DDM P2 - Technology Florbal MB Blue 3:3
Technology Florbal MB Blue - Kanonýři Kladno černí 2:1

Komentář trenéra Luboše Krkošky: Bude doplněn.

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Black - OLYMP Florbal Poseidon 18:4
Florbalová akademie MB A - Technology Florbal MB Black 8:4
ACEMA Sparta Praha RED - Technology Florbal MB 6:8

Komentář trenéra Pavla Boušky: "V prvním zápase jsme měli velkou herní převahu, což je patrné z výsledku 18:4. Následné derby s Florbalovou akademií jsme prohráli, na konci jsme nestačili fyzicky, s širším kádrem by zápas vypadal jinak. O třetí místo jsme hráli proti Spartě, byli jsme o kousíček lepší než soupeř a vyhráli 8:6. Musím kluky pochválit za to, jak to ve čtyřech hráčích do pole zvládli, makali až do konce." 

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš

ACEMA Sparta Praha White - Technology Florbal MB Green 5:12
Technology Florbal MB Green - Technology Florbal MB White 10:3
Floorball Club FALCON Black - Technology Florbal MB Green 7:6

Technology Florbal MB Blue - Floorball Club FALCON Black 0:16
FC Bučis Team Black - Technology Florbal MB Blue 8:5
Technology Florbal MB Blue - Technology Florbal MB White 10:17

Technology Florbal MB White - ACEMA Sparta Praha White 15:16 pn.
Technology Florbal MB Green - Technology Florbal MB White 10:3
Technology Florbal MB Blue - Technology Florbal MB White 10:17

Komentář trenéra Roberta Šmola: "O víkendu se týmy Technology Florbal MB Blue a White podívaly na turnaj do Staré Boleslavi. Papírově slabší Blue sice první zápas vysoko prohráli, ale ve druhem zabrali a výsledkem byla těsná prohra a první vstřelené branky (gratulujeme, Agáto). Technology White v první zápase nad Spartou vedli již 9:3, ale druhý poločas přinesl dramatickou koncovku a my prohráli na nájezdy. V druhém zápase jsme se utkali s MB Technology Green, se kterými jsme drželi první poločas krok, ale ve druhém nám odskočili a zaslouženě vyhráli. A tak se oba týmy potkaly v souboji o páté místo, ve kterém se i přes dvojitý hattrick Patrika Postráneckého a pořádnou porci gólu nakonec za stavu 17:10 přeci jen radovali White. Nálada v šatně byla dobrá, zranění žádná, přidali jsme zkušenosti a děti odjely s úsměvem na tváři."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 4. koš

Wizards DDM Praha 10 Grey - Technology Florbal MB Orange 5:12
Technology Florbal MB Orange - FBC Kutná Hora-Orlíci 19:4
TJ Sokol Královské Vinohrady - Technology Florbal MB Orange 5:12

Komentář trenéra Václava Mlsny: "Na začátku turnaje byla naše hra dost neukázněná. Všichni běhali za míčkem bez snahy si nahrát. V průběhu turnaje se hra hodně zlepšila a bylo k vidění několik pěkných akcí. Jednalo se o první turnaj v sezóně a věřím, že se budeme dále zlepšovat. Turnaj jsme nakonec jasně ovládli. Chválím všechny hráče a rodičům děkuji za podporu."