Výsledky mládežnických týmů o víkendu 28.9.-29.9.
2. října 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 28.9.-29.9.

Mladší žáci, dorostenci a junioři Technology Florbal Mladá Boleslav nastoupili ve svých dlouhodobých soutěžích o posledním zářijovém víkendu. Výsledky a komentáře trenérů najdete v souhrnu v tomto článku.

CE soutěž juniorů - kvalifikace - 5. zápas

FBC Štíři České Budějovice  - Technology Florbal MB 1:13 (0:4, 1:5, 0:4)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Jsem rád, že jsme k zápasu dobře přistoupili a zvládli ho. Byli jsme celkem produktivní."

Více o tomto zápase čtěte v samostatném článku tady

CE soutěž juniorů - kvalifikace - 6. zápas

Technology Florbal MB - Prague Tigers 10:7 (1:4, 5:1, 4:2)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Cítili jsme povinnost utkání zvládnout, ale kvůli neproměněným šancím a produktivitě soupeře získával protivník psychickou výhodu. Jsem rád, že jsme zápas ve druhé třetině otočili a nakonec ho dotáhli do vítězného konce."

Více o tomto zápase čtěte v samostatném článku tady.

1. liga dorostenců - skupina B

Technology Florbal MB Black - FC Bučis Team 5:3
Florbal Primátor Náchod - Technology Florbal MB Black 6:4 

Komentář trenéra Jakuba Bíny: "První zápas se nám povedlo na začátku nastřílet pár gólů, které nás nakonec zachránily. Po celý zápas byl výkon velmi špatný. Nedokázali jsme hrát chytře na míčku. Dělali jsme spoustu chyb, z kterých pramenily brejkové situace. Zápas nám vychytal vynikající Ondra Tomšík.

Druhý zápas s výrazně lepším soupeřem jsme sice prohráli, ale převedená hra se nedala srovnat s předchozím výkonem. Hráli jsme více kombinačně a celkově se zlepšil pohyb hráčů na hřišti. Bohužel ve prospěch soupeře rozhodly detaily a spousta našich neproměněných šancí."

Liga mladších žáků - skupina 3 - A - 2. koš

Technology Florbal MB Black - ACEMA Sparta Praha Red 1:4
Florbal Jesenice - Technology Florbal MB Black 6:1
Technology Florbal MB Black - OLYMP PRAHA Zeus 5:3

Komentář trenéra Jana Staňka: "V prvních dvou utkáních zaslouženě podlehli Spartě a Jesenici.  Zaostávali jsme v sehranosti, půlka našich kluků přechází z trojkového na pětkový florbal, dále v  pohybu s míčkem i bez něj a také v proměňování brankových příležitostí. Před posledním utkáním o udržení ve skupině  jsme si některé chyby vyříkali a po zlepšeném výkonu jsme porazili Olymp Praha a tím udrželi druhý výkonnostní koš. Poděkování patří jak naším klukům, tak rodičům za jejich podporu při utkáních."

Liga mladších žáků - skupina 3 - A - 4. koš

DDM Horní Počernice ORKA - Technology Florbal MB White 7:2
Technology Florbal MB White - Wizards DDM Praha 10 Orange 1:5
FBC Kutná Hora-černí - Technology Florbal MB White 10:3

Komentář trenéra Tomáše Hajného: "Pro mnohé hráče to byl první ostrý start v nové kategorii na velkém hřišti v pětkové podobě. Ač bylo pár světlých okamžiků v naší hře, tak jsme po celý turnaj tahali převážně za kratší provaz a všechny tři zápasy po zásluze prohráli a sestoupili o koš níže. Pro mě osobně byl milým překvapením výkon brankáře Beneše, který nás držel od ještě větších přídělů branek od soupeřů. Věřím, že se výkony hráčů budou v průběhu sezony už jen zlepšovat. Na závěr chci poděkovat rodičům za dopravu."

Přebor mladších žáků - skupina 3 - 2. koš

Technology Florbal MB Green - OpenCamps Tatran Střešovice 4:3
FBC Draci Říčany-modří - Technology Florbal MB Green 1:8
Technology Florbal MB Green - FAT PIPE Florbal Chodov Blue 2 4:3

Komentář trenéra Lubomíra Krkošky: "První turnaj sezony se povedl. Úvod zápas s Tatranem byla taková přetahovaná, kdy jsme sice na střely o dost vyhráli, ale výsledek tomu vůbec neodpovídal. Nakonec jsme vyhráli o gól a o vítězství ve skupině jsme se střetli s pořádajícím oddílem. Zpočátku vyrovnaný zápas se po několika našich, někdy i dost šťastných gólech, změnil v exibici. My jsme byli na koni, naproti tomu soupeř byl naplněn frustarací. Výsledek tomu odpovídal. Finále pro nás přineslo zajímavou zápletku hned v úvodu utkání, kdy jsme prohrávali 0:2. Týmovým pojetím jsme dokázali svůj výkon zvednout a po šťastném snížení na 1:2 jsme se do soupeře zakousli a vyrovnaný zápas jsme nakonec otočili a zvítězili 4:3. Z turnaje jsme odjížděli samozřejmě spokojení a s vědomím toho, že na příštím turnaji potkáme nové, pravděpodobně ještě kvalitnější soupeře."

Přebor mladších žáků - skupina 3 - 4. koš

Technology Florbal MB Blue - Black Angels Rookies 8:0
Wizards DDM Praha 10 Black - Technology Florbal MB Blue 3:6
Sokol Benátky nad Jizerou - Technology Florbal MB Blue 0:2

Komentář trenéra Dominika Sovy: "Všechna tři utkání jsme zvládli. Za prvé výsledkově, za druhé herně. Věřím, že si hráči turnaj užili a odnáší si spoustu zážitků a zkušeností. V turnaji se gólově dařilo všem formacím, což je velmi pozitivní. Dále jsme ve všech utkáních relativně dobře pracovali po ztrátě míčku a když bylo nejhůř, podržel nás výborně chytající Tomáš Linhart. Děkuji všem hráčům za předvedené výkony, zaslouží velkou pochvalu."