Výsledky mládežnických týmů o víkendu 19.10.-20.10.
22. října 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 19.10.-20.10.

Nabitý víkend má za sebou mládež Technology Florbal Mladá Boleslav. Dlouhodobé soutěže pokračovaly juniorům, dorostencům, mladším žákům i přípravce. Přehled výsledků s komentáři trenérů najdete v obvyklém souhrnu.

KB liga juniorů, vrcholová část, 1. a 2. kolo

Technology Florbal MB - ACEMA Sparta Praha 3:7 (2:3, 0:1, 1:3)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Výsledek 7:3 je zrcadlem výborného výkonu soupeřova gólmana, což zápas rozhodlo. Nemyslím si, že jsme podali špatný výkon a to je pro nás teď hlavní."

Více o tomto utkání čtěte v samostatném článku tady

Technology Florbal MB - FAT PIPE Florbal Chodov 7:6 v prodl. (3:3, 2:2, 1:1 - 1:0)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Musíme udělat velký kus práce v základních herních činnostech a pak můžeme porážet kvalitní týmy. Myslím si, že jsme proti Chodovu byli odvážnější, a proto jsme zápas zvládli."

Více o tomto utkání čtěte v samostatném článku tady

1. liga dorostenců, skupina B 

Black Angels - Technology Florbal MB Black 5:2
Technology Florbal MB Black - Bučis Team 8:8

Komentář trenéra Jakuba Grubera: "Do prvního zápasu jsme vstoupili dobře, podali jsme standardní výkon, ve kterém nám ale chybělo něco navíc. Soupeř byl dravější, což ukázal ve druhé a třetí třetině. My jsme nevyužívali vyložené šance. Myslím si, že svou kvalitou bychom měli tohoto soupeře porážet. Dobrý vstup jsme měli také do druhého utkání, které bylo jen o naší koncentraci do obrany. Od půlky zápasu mi připadalo, že kluci koukají jen na své body a dělali věci, které v normálním utkání nemohou mít šanci na úspěch. Navzdory důrazné domluvě ve druhé přestávce jsme herní styl nezměnili a ztratili vedení 8:3. V těchto okamžicích při obdobném složení týmu potřebujeme najít lídry, kteří svou roli v takových momentech potvrdí. Ti nám chyběli a soupeř díky tomu vyrovnal." 

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 2. koš

Florbal Jesenice - Technology Florbal MB Black 1:10
Technology Florbal MB Black - Prague Tigers White 8:4
Technology Florbal MB Black - FAT PIPE Florbal Chodov 3:8

Komentář trenéra Milana Tomašíka: "Dva ze tří zápasů jsme odehráli dobře, plnili jsme pokyny, které trénujeme, a zvládli jsme je v tempu. Ve třetím utkáním nám bohužel došly síly a ve finále jsme prohráli s Chodovem. Musíme zapracovat na kondiční stránce."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 5. koš

Technology Florbal MB White - XPS Network Tatran Střešovice 0:14
TJ Sokol Královské Vinohrady - Technology Florbal MB White 7:3
Technology Florbal MB White - FBC Pitbulls Kolín-Pitbulláci 2:5

Komentář trenéra Tomáše Hajného: "Nebyl to z naší strany dobrý turnaj, čeká nás hodně práce na trénincích."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 1. koš

ACEMA Sparta Praha Black - Technology Florbal MB Green 5:4
Technology Florbal MB Green - ACEMA Sparta Praha Yellow 2:4
Prague Tigers Orange - Technology Florbal MB Green 3:4

Komentář trenéra Lubomíra Krkošky: "Tentokrát jsme vyjeli na Barrandov, kde jsme se ve skupině utkali dvakrát se Spartou. Obě utkání byla naprosto vyrovnaná. My jsme dominovali v bojovnosti a lepší kondici, Sparta byla zase techničtější. Obě utkání jsme nakonec bohužel prohráli (4:5 a 2:4) a museli tak hrát o udržení s týmem Tigers. V tomto utkání jsme sice dominovali, ale střelecky jsme se neskutečně trápili. Zápas jsme nakonec 4:3 vyhráli, ale výsledek průběhu utkání moc neodpovídá. Všichni naši hráči si zaslouží velkou pochvalu a dík, neboť jejich přístup ke všem zápasům byl vynikající."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 3. koš

FC Bučis Team Yellow - Technology Florbal MB Blue 4:5
Technology Florbal MB Blue - Panthers Praha B 4:2
Florbal Neratovice - Technology Florbal MB Blue 5:3

Komentář trenéra Jana Staňka: "Po vlažné první půlce úvodního zápasu, kdy jsme dvakrát doháněli, jsme se zlepšili - hlavně v kombinaci a přesnější střelbě.  Byť těsně, ale zaslouženě jsme porazili tým FC Bučis 5:4 . Naopak druhé utkání jsme začali výborně, soupeře Panthers Praha jsme přehráli a celé utkání diktovali tempo. Výhra 4:2 byla zasloužená a mohla být ještě vyšší. Do finále jsme nastoupili proti borcům z Neratovic, a i když soupeřova převaha nebyla až tak výrazná, přesto po první půlce byl soupeř velmi produktivní a my jsme prohrávali vysoko 0:5. Po krátké pauze, kdy jsme si rozebrali chyby, jsme nastoupili jako s vyměněným týmem, třemi góly jsme korigovali výsledek a proměnit nějakou z velkých příležitostí v poslední pětiminutovce, mohli jsme stav utkání minimálně vyrovnat. Naši chlapci se vydali ze všech sil, nevzdali se za nepříznivého stavu a sami se přesvědčili , že dokud rozhodčí nepískne konec utkání, je vždy o co bojovat! Velký dík patří našim chlapcům za celý turnaj, který si, myslím, velmi užili nejen oni, ale také rodiče, kterým děkujeme nejen za dopravu , ale také za  velmi hlasitou podporu při utkáních, kdy kluky svým povzbuzováním hnali neustále dopředu. Těšíme se na další turnaj."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Blue - FAT PIPE Florbal Chodov 7:4
Technology Florbal MB Black - Technology Florbal MB Blue 5:7
Black Angels 2011 - Technology Florbal MB Blue 6:4

Komentář trenéra Tomáše Feigla: "Kluci předváděli zajímavou hru, ve které se objevovaly pěkné kombinace. Příkladná byla bojovnost všech hráčů. Ve finále se nám nedařilo proměňovat šance, na tom musíme do příště zapracovat. Děkujeme rodičům za obětavost a podporu."

Technology Florbal MB Black - Technology Florbal MB Blue 5:7
FAT PIPE Florbal Chodov - Technology Florbal MB Black 3:10
Floorball Club Falcon Black - Technology florbal MB Black 3:5

Komentář trenéra Tomáše Feigla: "Po úvodní těsné porážce s kolegy z Blue kluci našli střeleckou formu. Ve všech utkáních jsme těžili z dobré individuální hry, v posledním zápase bouřlivě podporující rodiče viděli i několik zajímavých nahrávek a kombinací. Děkujeme hráčům za výkony a rodičům za podporu."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

Technology Florbal MB White - Florbalová akademie MB M 9:0
Wizards DDM Praha 10 orange - Technology Florbal MB White 8:1
Technology Florbal MB White - ACEMA Sparta Praha Black 2:9

Komentář trenéra Roberta Šmola: "Několik dětí zažilo první turnaj sezony, kluci si připsali jednu výhru, posbírali zkušenosti a obsadili celkové čtvrté místo. Někteří kluci si náležitě užili své první góly a odjížděli spokojení s úsměvem."