Růžová tečka na Chodově. A vítězná?
1. listopadu 2019

Růžová tečka na Chodově. A vítězná?

Pro soupeře to bude růžová tečka za měsícem, ve kterém podporoval nadační fond Pink Bubble. Bolka si zase přeje udělat tečku vítěznou za prvními deseti koly, po nichž následuje reprezentační přestávka. Neděle bude stát za to. Televizní utkání v Praze proti FAT PIPE Florbal Chodov začíná ve 13.10 hodin. Přímý přenos vysílá ČT sport.

Chodov se na říjen převlékl do růžového. Doslova. Vytáhl speciální dresy, upravil logo a připravil pěknou kampaň s nadačním fondem Pink Bubble. 

Jen za góly už chodovští muži a ženy přispěli přes 36 tisíc, protože za každý slíbili pětistovku. Zapojují se též soupeři, ani Mladá Boleslav neváhala a kývla. V neděli tak za každou vstřelenou branku poputuje k Pink Bubble rovněž 500 korun. 

Na hřišti to bude střet obrů. Chodov i Boleslav mají nejvyšší ambice, týmy na sebe narazily v jarním semifinále play-off a konečný stav série 4:0 pro Boleslav trochu klame. Tak snadné to nebylo a nebude ani v neděli. 

Výzva pro tým Technology zní: vyhrát i podesáté a dokončit úvodní část před reprezentační přestávkou beze ztráty. 

“Jedeme na Chodov, s nímž jsou zápasy dlouhodobě těžké, určitě to bude vyrovnané, těšíme se. Cítím, že náročnější zápasy nám svědčí víc,” říká boleslavský trenér Petr Novotný. 

Boleslav v minulých dvou kolech pálila ve velkém, České Lípě a Black Angels nastřílela dohromady 25 gólů. I proto se dvojice Jiří Curney (15+12), Jan Natov (13+13) vyšvihnula do čela bodování Superligy florbalu. V elitní pětce jsou i chodovští Marek vávra (12+11) a Tom Ondrušek (11+11).

Televizní utkání začíná v neděli 3. listopadu ve 13.10 hodin v SH Jižní Město. Přímý přenos vysílá ČT sport.