Výsledky mládežnických týmů o víkendu 2.11.-3.11.
6. listopadu 2019

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 2.11.-3.11.

První listopadový víkend patřil v kalendáři dlouhodobých soutěží Českého florbalu juniorům, dorostencům, mladším žákům a přípravce. Podívejte se na výsledky týmů Technology Florbal Mladá Boleslav a komentáře trenérů.

KB liga juniorů, vrcholová část, 5. kolo

FBC Liberec - Technology Florbal MB 3:12 (1:3, 1:4, 1:5)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Začátek zápasu byl díky našemu špatnému pohybu vyrovnaný. Dost nám pomohlo, že jsme vstřelili první branku, postupně jsme se zlepšeným výkonem dostávali do herní pohody a tím jsme měli zbytek utkání plně pod kontrolou."

Více o tomto utkání čtěte v samostatném článku tady

1. liga dorostenců – skupina B

Sokoli Pardubice - Technology Florbal MB Black 6:3 (0:1, 2:1, 4:1)

Technology Florbal MB Black - FbC Hradec Králové 7:2 (1:0, 4:1, 2:1)

Komentář trenéra Jakuba Grubera: "Čekal nás další důležitý turnaj s papírově slabšími soupeři kde jsme potřebovali uspět. To se bohužel nestalo. V prvním utkání proti Pardubicím jsme zase prospali začátek. Znovu musím zopakovat také téma našich příležitostí, které jsme nedokázali využít. Úspěšnost v zakončení nás provází celou sezonu a nejsme schopni to zlepšit. Pokud nezačneme stoprocentním soustředěním na zakončení v tréninku, nepůjde to lusknutím prstu najednou v zápase, což si hráči asi myslí. Na druhou stranu musím hráče pochválit za aktivní hru jak proti Pardubicím, tak v druhém zápase proti Hradci. Soupeři nám z presu dávali balonky jak na zlatém podnose a vše záleželo na zmíněné finální fázi. Musím pochválit i plnění taktických povinností během druhého zápasu, kdy se hráči snažili hrát to, co jsme si řekli a hned to podle toho vypadalo i na hřišti. Musím zmínit i dva skvělé výkony Jakuba Vajsejtla a Štěpána Hendrycha, oba zápasy zahráli velmi dobře, navíc Štěpán je ještě starším žákem. Převládají pozitivnější emoce než z předchozích zápasů, ale stále je na čem pracovat, těším se na další utkání." 

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 2. koš

Technology Florbal MB Black - Kanonýři Kladno modří 4:4
Black Angels 2007 - Technology Florbal MB Black 7:4
Florbal Jesenice - Technology Florbal MB Black 0:8

Komentář trenéra Jana Staňka: "Dalšího ligového turnaje jsme se zúčastnili v Říčanech. V prním utkání jsme se střetli s Kanonýry z Kladna  (4:4). Bylo to vcelku vyrovnané utkání, více šancí však bylo na straně našich borců. Z 0:2 jsme otočili na 4:2  a i přes vyrovnání soupeře na 4:4  jsme mohli v poslední minutě rozhodnout o našem vítězství. V druhém utkání proti Black Angels (7:4) jsme dvě třetiny utkání tahali za kratší konec, prohrávali jsme již 0:6,  v poslední pětiminutovce jsme se zvedli a ve hře bez brankáře jsme alespoň zkorigovali na konečných 4:7 z našeho pohledu. V posledním utákání proti Jesenici Praha (8:0) nás soupeř prakticky v ničem neohrozil a vítězství bylo zasloužené a jednoznačné. Turnaj nám opět ukázal, že musíme dál pracovat na fyzické kondici našich borců a všeobecně zlepšit vstupy do všech utkání, kdy většinou musíme dohánět náskok soupeře, což je potom velmi náročné. Poděkování patří jak rodičům za odvoz a tradiční povzbuzování, tak našim klukům za výkony."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 6. koš

Technology Florbal MB White - Sport Eden Beroun 4:5
TJ Lokomotiva Rakovník A - Technology Florbal MB White 5:2
FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - Technology Florbal MB White 7:8

Komentář trenéra Václava Mlsny: "První dva zápasy jsme herně ani výsledkově nezvládli. Dělali jsme hrubé chyby v základních herní dovednostech. Ve třetím zápase jsme se zvedli a hráli hezký florbal s některými pěknými akcemi. Věřím, že v dalších turnajích navážeme na poslední utkání a budeme se jen zlepšovat. Děkuji rodičům za podporu."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 2. koš

Technology Florbal MB Green - OLYMP FLORBAL Poseidon 3:1
Florbal Neratovice - Technology Florbal MB Green 2:6
Technology Florbal MB Green - FBC Slavia Praha 8:0

Komentář trenéra: Luboše Krkošky: "Turnaj, který jsme pořádali v Mladé Boleslavi, proběhl hladce a bez komplikací. Našemu týmu se výsledkově velmi dařilo. Zvítězili jsme ve všech třech utkáních, byť naše hra občas neměla potřebné parametry. Náš výkon však měl naštěstí vzestupnou tendenci. I proto se nám herně vydařilo zejména poslední finálové utkání, kde jsme přehráli Slavii Praha a výsledkem 8:0 jsme si velmi zpříjemnili závěr domácího turnaje."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 3. koš

Technology Florbal MB Blue - FbŠ Bohemians Praha 4 bílí 6:9
Kanonýři Kladno černí - Technology Florbal MB Blue 5:2
Technology Florbal MB Blue - FBC Draci Říčany modří 2:3

Komentář trenéra Milana Tomašíka: "Čeká nás hromada práce. Musíme se zlepšit ve spoustě činností, nejen herních."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Black - SK Florbal Benešov I. 8:5
Black Angels 2011 - Technology Florbal MB Black 8:1
Technology Florbal MB Black - Floorball Club FALCON Black 5:6

Komentář Ondřeje Vaňka: "Do turnaje jsme vstoupili výhrou nad Benešovem, kluci otočili zápas. Týmového ducha a bojovnou náturu ukázali i ve smolném zápase s Black Angels, kdy ve výsledkově ztraceném zápase nedali soupeři nic zadarmo.  Od třetího místa nás nakonec dělí prohrané nájezdy v posledním utkání, kde jsme vyrovnali chvilku před závěrem. Za bojovného ducha klukům patří velká pochvala."

Technology Florbal MB Blue - Floorball Club FALCON Black 6:1
Orka Čelákovice - Technology Florbal MB Blue 2:14
Black Angels 2011 - Technology Florbal MB Blue 4:6

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Za dalším turnajem přípravek jsme se vydali až do Benešova. Cesta byla dlouhá, ale nakonec jsme nelitovali. Turnaj se nám totiž mimořádně povedl. Nejprve jsme ve skupině porazili Falcony a Čelákovice. V následném finále jsme pak vrátili prohru z minulého turnaje týmu Black Angels. Nálada byla pochopitelně výborná a všichni se už těšíme na další turnaj, který proběhne v naší, domácí hale."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

Technology Florbal MB White - Florbal Jesenice 0:16
OpenCamps Tatran Střešovice - Technology Florbal MB White 15:0
Florbalová akademie MB "B" - Technology Florbal MB White 6:7

Komentář trenéra Roberta Šmola: "Během víkendového turnaje v Milovicích hráči nasbírali další cenné zkušenosti. Nejnapínavější byl boj o páté místo, které ve svůj prospěch rozhodla Boleslav v nájezdech."