Výsledky mládežnických týmů v období 16.11.-18.11.
19. listopadu 2019

Výsledky mládežnických týmů v období 16.11.-18.11.

Netradičně v sobotu a v pondělí nastoupili do svých zápasů junioři Technology Florbal Mladé Boleslav. V obvyklém víkendovém termínu hráli také mladší žáci a hráči přípravky. Podívejte se na výsledky jednotlivých týmů a komentáře trenérů.

KB liga juniorů, vrcholová část, 6. kolo

Black Angels - Technology Florbal MB 11:8 (4:2, 3:3, 4:3)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Nedařilo se nám na míčku, z toho plynulo hodně technických chyb a bohužel i velmi špatná hra bez míčku. I přesto si myslím, že jsme mohli výsledkově uspět, kdybychom zvládli důležité momenty v zakončení."

Více o tomto utkání čtěte v samostatném článku tady

KB liga juniorů, vrcholová část, 7. kolo

Florbal Ústí - Technology Florbal MB 5:4 (2:1, 3:2, 0:1)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Bylo to kvalitní utkání. Náš výkon nebyl špatný, ale udělali jsme více chyb než soupeř."

Více o tomto utkání čtěte v samostatném článku tady

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 3. koš

Technology Florbal MB Black - Viking TJ Kobylisy 6:3
Orka Čelákovice - Technology Florbal MB Black 1:5
DDM Horní Počernice Orka - Technology Florbal MB Black 5:6pn.

Komentář trenéra Jana Staňka: "Ve všech utkáních jsme své soupeře přehráli a zaslouženě jsme se umístili na prvním místě. Pouze finále proti Horním Počernicím jsme si zkomplikovali, protože jsme soupeře nechali otočit výsledek z 3:0 na 3:5. Jdybychom proměnili několik šancí, včetně nastřelené tyčky a netrefené prázdné branky, nemuselo dojít na nájezdy. V těch jsme ovšem jasně vyhráli 2:0 , kdy za nás proměnili O.Hadač a A. Staněk  a v brance nás podržel neprůstřelný Jirka Procházka. Díky všem naším borcům za předvedenou hru , kterou ocenili i trenéři našich soupeřů. Díky rodičům za podporu."

Liga mladších žáků - skupina 3 – A – 6. koš

TJ Lokomotiva Rakovník A - Technology Florbal MB White 2:1
Technology Florbal MB White - Sokol Rudná 5:2
Technology Florbal MB White - FBK Fat Pipe Vosy Praha 2:3

Komentář trenéra Milana Tomašíka: "Kromě části prvního utkání jsme na turnaji podali koncentrovaný a poměrně vyrovnaný výkon. Líbila se mi snaha hráčů plnit individuální taktické pokyny. S celkovým výkonem týmu jsem spokojený. Kluky čeká hodně práce, ale mám pocit, že je na čem stavět. Všichni přejeme brzké uzdravení Tomášovi, který si nešťastně zlomil klíční kost."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 1. koš

TEXAS Longhorns DDM P6 - Technology Florbal MB Green 1:10
Technology Florbal MB Green - ACEMA Sparta Praha Yellow 3:0
Technology Florbal MB Green - Olymp Praha Apollon 3:2

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "S mladšími žáky jsme vyrazili do Čakovic. Hráli jsme hned první utkání v 9.00 s týmem Texas Longhorns. Bylo to v této sezoně naše první setkání s tímto týmem a bylo to pro nás setkání velmi příjemné. Nejen výsledek (10:1), ale i předvedená hra vykazovala jistý progres, hráči i hráčky našeho týmu se drželi stanoveného herního plánu a soupeři toho moc nedovolili. Bravo! Druhý zápas ve skupině nás měl prověřit mnohem více. A také, že prověřil! Hráli jsme se Spartou, se kterou máme dlouhodobě velmi negativní bilanci. Motivace nám proto nechyběla. Už od začátku to byl velmi "jiskřivý", ale troufám si říct, že férový zápas. Hra našeho týmu byla velmi "týmová", gólman zachytal standardně "nadstandardně", a i proto jsme se nakonec mohli radovat z krásného vítězství 3:0. Opět Bravo! Postoupili jsme tak do finále, kde na nás čekal Olymp Praha. Nutno však říci, že finále se nám příliš nepovedlo. Nejspíš to bylo dáno naší únavou, pramenící z náročného, fyzického florbalu, který jsme odehráli v prvních dvou utkáních. V zápase bylo příliš mnoho "nedorazů", hráči Olympu měli příliš mnoho prostoru ke svým manévrům a my tak mnohdy zbytečně běhali bez míčku a za míčkem. I přes tento ne úplně povedený výkon jsme ale nakonec, a to zejména díky famóznímu výkonu našeho gómana, zvítězili 3:2 a z turnaje tak odjížděli neporaženi. Poděkováni patřím zejména hráčům, neboť na hřišti nechali úplně všechno, co natrénovali a možná ještě více! Stejně velké poděkování patří i všem rodičům, bez nichž by to opravdu, ale opravdu nešlo. Díky všem."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – 4. koš

Technology Florbal MB Blue - Wizards DDM Praha 10 Blue 1:10
F.C. Vorms Praha - Technology Florbal MB Blue 2:3
Technology Florbal MB Blue - FC Bučis Team Yellow 7:6pp.

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "První polovinu prvního zápasu jsme odehráli dobře. Ve druhé polovině se nám po pár laciných bankách rozpadla obrana a i v hlavě jsme vypnuli. Ve druhém zápase se nám vrátilo střelecké štěstí a vytvořili si náskok 3:0. Soupeř nás ke konci zápasu mačkal. Naštěstí jsme vydrželi a vyhráli 3:2. V souboji o třetí místo jsme se utkali proti týmu Bučis a byl to opravdu pěkný zápas plný hezkých sportovních emocí. Hrálo se v duchu fair play. Jsem rád, jak se tým zvedl při průběžném stavu 3:1 pro soupeře. Ač jsme byli blízko vítězství v základní hrací době, soupeř stačil vyrovnat a šlo se do prodloužení. V něm se vytáhli oba brankáři. Jediný úspěšný střelec již v náhlé smrti byl náš Simon Menke a tým se mohl radovat. Chválím všechny hráče a oba brankáře za přístup a chování během turnaje. Věřím, že přes předchozí nepovedené turnaje bude tento výsledek hráče motivovat do další práce v tréninku. Bez ní se nebudou a nemůžou zlepšovat. Díky rodičům za podporu a servis."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Technology Florbal MB Black - FBC Kutná Hora-Orlíčci 19:2
Black Angels 2011 - Technology Florbal MB Black 10:5
Floorball Club Falcon Black - Technology Florbal MB Black 3:8

Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: "Po vysoké výhře nad Kutnou Horou jsme nedokázali zachytit tempo Black Angels, kteří rozhodli v první půli zápas. Kluci se jako vždy nevzdali a druhou polovinu utkání zvládli velmi dobře. Na konec přišla zasloužená výhra o 3. místo a vytoužené bronzové medaile."

Technology Florbal MB Blue - Floorball Club Falcon Black 3:3
Orka Čelákovice - Technology Florbal MB Blue 4:15
Technology Florbal MB Blue - Black Angels 2011 1:10

Komentář trenéra Luboše Krkošky: "Na další turnaj přípravek jsme to neměli daleko, hráli jsme totiž v naší boleslavské hale. Prostředí známé, atmosféra příjemná, zkrátka pohoda. Turnaj jsme začali utkáním s Falkony, které jsme na minulém turnaji sice porazili, ale tentokráte jsme měli co dělat, abysme v posledních vteřinách alespoň vyrovnali na konečných 3:3. Ve druhém utkání jsme narazili na nesrovnatelně "příjemnějšího" soupeře - tým Čelákovic. Zápas jsme si opravdu užili! Zvítězili jsme totiž 15:4 a díky naší střelecké potenci jsme tak postoupili díky lepšímu skóre do finále. Ale to finále! To byla trošk u jiná písnička než zápas s Orkou Čelákovice. Soupeř výborně kombinoval, byl aktivní, hrál svižný florbal. Na druhou stranu nám se herně ani střelecky příliš nedařilo. Nevypracovali jsme si příliš mnoho gólových situací a i proto jsme prohráli jasně 1:10. I přes tuto "krutou" prohru si však všichni kluci i jejich rodiče zaslouží velkou pochvalu. Turnaj se nám všem líbil a už se samozřejmě těšíme na další, který bude 1.12. zase u nás v MB."

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

OpenCamps Tatran Střešovice - Technology Florbal MB White 9:2
Technology Florbal MB White - SK Dvojka Praha D 5:3
Technology Florbal MB White - Start98 Praha-Kunratice Táborská 2:10

Komentář trenéra Roberta Šmola: "O víkendu se přípravka White zúčastnila turnaje v nafukovací hale X3M Arena Barrandov. Díky paradnímu výkonu Jirky Sháněla v brance, útočné hře Jakuba Malíka a skvělé práci Davida Ďačka, Sama Kosteckého a Matěje Šmola v obraně jsme vybojovali čtvrté místo. Děti se bavily a domu jsme jeli v dobré náladě."