Boleslav - Otrokovice 7:2, víkend začal vítězně
22. listopadu 2019

Boleslav - Otrokovice 7:2, víkend začal vítězně

Technology Florbal Mladá Boleslav si ve 12. kole Superligy florbalu připisuje jedenácté vítězství. Tým trenéra Petra Novotného v domácím prostředí přehrál Hu-Fa Panthers Otrokovice 7:2. Už v neděli Boleslav míří do Prahy, od 18 hodin nastoupí na Vinohradech.

Technology Florbal Mladá Boleslav - Hu-Fa Panthers Otrokovice 7:2 (3:1, 0:1, 4:0)

Branky a nahrávky: 7. Höffer (Tad. Chroust), 8. Bína (Curney), 20. Curney (Tomašík), 41. Curney (Natov), 43. Tom. Chroust (Tad. Chroust), 45. Tom. Chroust (Tad. Chroust), 53. Komárek (Tom. Chroust) - 14. Hrabal, 32. Hrabal (Pešat). Rozhodčí: Bališ, Varga. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:0. Diváků: 270. 

Mladá Boleslav: Musil - Krzyžanek, Gruber, Zakonov, Suchánek, Höffer - Bína, Curney, Natov - Tokoš, Tomašík, Šebek - Tom. Chroust, Komárek, Tad. Chroust. 

Ač Boleslav měla prakticky v celém průběhu utkání herní převahu a po osmi minutách vedla díky gólům Höffera a Bíny 2:0, Otrokovice dlouho žily šancí na dobrý výsledek a třeba i body. Vždyť po druhé třetině bylo skóre těsné 3:2.

Až poslední dvacetiminutovka rozhodla. Hned po 48 minutách Curney přidal svůj druhý gól a zvýšil na 4:2 a pak se představil v hlavní roli Tomáš Chroust. Po spolupráci s bratrem Tadeášem dvakrát skóroval v rozmezí dvou minut, hlavně jeho druhá trefa se zakončením jednou rukou stála za vidění a velký potlesk. 

Právě Tomáš Chroust v 53. minutě vyzval ke skórování uzdraveného Komárka (7:2) a v závěru poznamenaném řadou vyloučení už se skóre nezměnilo.

V neděli boleslavský tým ve 13. superligovém kole nastoupí od 18.00 hodin v Praze na Vinohradech.