Zápas proti Brnu i s Mikulášem, čertem a andělem
5. prosince 2019

Zápas proti Brnu i s Mikulášem, čertem a andělem

Páteční zápas Superligy florbalu mezi Technology Florbal Mladá Boleslav a FBŠ Hummel Hattrick Brno bude mít speciální hosty. Do Městské sportovní haly dorazí i Mikuláš, čert a anděl, kteří o přestávkách vyhlásí výsledky Mikulášského turnaje. Ten začíná už v 15.00 hodin, superligový duel startuje v 19.00 hodin.

Mladá Boleslav v minulém kole zvládla těžké utkání na Spartě, kterou porazila 5:4 po obratu v závěru. Díky tomu drží pětibodový náskok v čele.

Hattrick Brno, nováček nejvyšší soutěže, se statečně pere ve své premiéerové sezoně. S patnácti body je zatím desátý, dva body za osmými Vinohrady. Aktuálně bodoval třikrát v řadě: v České Lípě zvítězil 8:7 v prodloužení, kam dovedl i domácí zápas s Chodovem (7:8 v prodloužení) a naposledy v pondělí porazil Black Angels 7:3. 

“Je vidět, že se Brno sžilo s nejvyšší soutěží, tým má sebevědomí a my musíme využít domácí prostředí, abychom naplno bodovali. Máme v dobré paměti těžký zápas v Brně z úvodu sezony,” říká boleslavský trenér Petr Novotný. 

Boleslav připravila předvánoční program. Už v 15 hodin začíná v Městské sportovní hale Mikulášský turnaj pro děti z mládežnických týmů (rozdělení do týmů najdete v tomto článku). Na superligové utkání dorazí Mikuláš s čertem a andělem, kteří o přestávkách slavnostně vyhlásí výsledky. Před zápasem obstarají úvodní buly a po Superlize předají ceny nejlepším hráčům.