Dvě prohry juniorů na závěr roku
29. prosince 2019

Dvě prohry juniorů na závěr roku

Kalendářní rok 2019 uzavřeli také junioři Technology Florbal Mladá Boleslav, ve dvou zápasech v Praze proti týmům z čela tabulky KB ligy nebodovali.

Boleslavský tým nejprve v sobotu 21. prosince večer prohrál na Spartě 6:8, ač po druhé třetině vedl 6:3. “Ztratili jsme vyhraný zápas. Na počet gólových šancí jsme byli lepším týmem, ale na to se bohužel nehraje. Soupeř využil naší nedůslednosti ve středovém prostoru a zápas otočil,” řekl trenér boleslavských juniorů Martin Šácha.

O pár hodin později, v neděli dopoledne, Boleslav nastoupila proti Chodovu a prohrála 4:7. “V první třetině jsme v obraně navázali na třetí třetinu proti Spartě a soupeř se zaslouženě dostal do vedení. Myslím si, že od druhé třetiny jsme byli aktivnějším týmem. Věříli jsme v obrat, ale nebyli jsme dostatečně produktivní a soupeř trestal naše individuální chyby,” hodnotil trenér Šácha. V obou utkáních se gólově prosadil Jan Zoufalý (na snímku).

Přelom roku tráví junioři na sedmé příčce KB ligy. Stejně jako ostatní mládežnické týmy Mladé Boleslavi, i junioři zahájí rok 2020 na Prague Floorball Cupu. KB liga pro ně bude pokračovat o víkendu 18. a 19. ledna domácími zápasy proti Vítkovicím (sobota od 16.00 v MSH Mladá Boleslav) a proti Pardubicím (neděle od 13.00 v Nové MSH Mladá Boleslav).