Elévové a mladší žáci odehráli Tatran Open
17. června 2020

Elévové a mladší žáci odehráli Tatran Open

Po vynucené turnajové pauze způsobené koronavirovou pandemií si poprvé o víkendu 13. a 14. června zahráli elévové a mladší žáci, kteří vyrazili do Prahy na Tatran Open. Přečtěte si hodnocení trenérů obou týmů.

Robert Šmol, trenér elévů Technology Florbal Mladá Boleslav: “Po delší pauze sehráli elevové pěkný turnaj pořádaný Tatranem. Zájem byl velký, na nastupovali jsme s deseti hráči, a to již v omlazené sestavě pro další sezonu. Děti hrály aktivně a dokázaly své, většinou o hlavu větši, protihráče dobře potrápit. V šesti zápasech jsme se prosadili celkem šestadvacetkrát a když jsme konečně v posledním zápase i zvítězili, byla z toho radost, jako bychom ten turnaj vyhráli. V brance jsem měli na každý zápas nového brankáře a všichni zářili a předváděli skvělé zákroky. Do tréninku si neseme poznatky o zlepšení a těšíme se na další turnaj.”

Milan Tomašík, trenér mladších žáků Technology Florbal Mladá Boleslav: “Kluky čekal herní test po dlouhé, vynucené pauze. Vstup do turnaje nebyl podle našich představ a obě utkání ve skupině jsme prohráli. Následně jsme si sedli a promluvili si, nastavili určité věci, které věřím, že v průběhu přípravy a následně v sezoně budou fungovat. Turnaj jsme zakončili vítězstvím v posledním zápase, za což klukům děkuju. Zápasy nám ukázaly spoustu věcí, na kterých je třeba pracovat, potenciál a chuť máme, teď k tomu jen přidat úsilí.”