Starší žáci mají stříbrné medaile z Tatran Open
23. června 2020

Starší žáci mají stříbrné medaile z Tatran Open

Týden po turnaji elévů a mladších žáků vyrazili na Tatran Open také starší žáci - a do Mladé Boleslavi se vrátili se stříbrnými medailemi. Přečtěte si hodnocení trenéra Jana Staňka.

Jan Staněk, trenér starších žáků Technology Florbal Mladá Boleslav: “Po dlouhé nucené pauze jsme se staršími žáky odehráli Tatran Open 2020. Sestavu jsme složili z hráčů ročníků 2006 a 2007, tudíž už se připravujeme na novou sezonu. Skupinu jsme zvládli podle našich představ a po třech vítězstvích (Tatran Red 7:3, Plzeň 4:3 a Cheb 7:5) jsme obsadili první místo a do play off jsme měli soupeře z druhého místa skupiny B, tedy Tatran Black. 

Semifinále bylo velmi vyrovnané, museli jsme dvakrát dotahovat výsledek, a po třech dvanáctiminutových třetinách byl stav 2:2. Šlo se na nájezdy, které jsme zvládli velmi dobře a postoupili do finále. 

Ve finále nás čekal Havlíčkův Brod, který měl sestavu složenou především z hráčů ročníku 2005. Přesto jsme byli celé utkání vyrovnaným soupeřem a i přes několik slibných šancí, které jsme nedotáhli do úspěšného konce a výsledek 0:6 (který dle mého názoru úplně neodpovídal dění na hřišti), jsme z finále mohli odejít se vztyčenou hlavou a radovat se ze stříbrných medailí.

Děkuji všem našim borcům za předvedenou hru ve všech utkáních, bojovnost a snahu jít neustále za vítězstvím.  Taktéž dík patří rodičům, kteří nás ve všech utkáních podporovali v hojném počtu."