Novým generálním partnerem je Předvýběr.CZ
30. července 2020

Novým generálním partnerem je Předvýběr.CZ

S novým generálním partnerem vstoupí Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav do superligové sezony 2020/2021. Ambiciózní personální agentura bude titulárním partnerem všech boleslavských družstev v nadcházejících dvou letech, součástí dohody je také opce na další spolupráci. Pod novým názvem chce Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav opět cílit na nejvyšší mety nejen v domácí soutěži. 

Mladoboleslavský dospělý tým zůstal mezi sezonami pohromadě takřka beze změn, což ho opravňuje k maximálním ambicím. Vždyť v té předchozí ovládl Pohár Českého florbalu, základní část Superligy florbalu v novém bodovém rekordu a nebýt pandemie koronaviru, útočil by na svůj druhý superligový titul v historii. 

Tato meta zůstává - a tým po ní půjde s novým názvem Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav. V předchozích pěti a půl letech byla boleslavským generálním partnerem společnost Technology. „Byla to nejúspěšnější éra našeho klubu, stal se z nás jeden z lídrů českého florbalu, ale také jsme utrpěli často vzpomínané lidské ztráty. Poprvé jsem dojednával generální partnerství bez našeho dlouholetého prezidenta Josefa Volfa a jsem nesmírně rád, že jsme se domluvili s Františkem Boudným a společností Předvýběr.CZ,“ říká generální manažer mladoboleslavského klubu Tomáš Pacák. 

Personální agentura Předvýběr.CZ patří mezi mladoboleslavské partnery od sezony 2017/2018. „Cítím, že naše nové generální partnerství se přirozeně propojuje s rozvíjejícími se aktivitami Předvýběr.CZ v našem regionu a jsem rád, že i v této nejisté době jsme se dohodli na víceleté spolupráci. Věřím, že s úspěšnou a rychle rostoucí značkou Předvýběr.CZ se i nám podaří navázat na naši úspěšnost a budeme společně zažívat vítězství a úspěchy,“ doplňuje Pacák.

„Pocházím z vesnice, kde veškerá mládež propadla florbalu, a proto je mi blízký. Zažil jsem radost z boleslavského titulu v roce 2018 a vůbec to nevnímám jako klišé, když řeknu, že jsme byli vždy hrdým partnerem klubu. S radostí si vždy v novinách nebo na internetu přečtu, že Bolka zase vyhrála. Příležitost stát se generálním partnerem mě překvapila, zároveň potěšila a nakopla k tomu, abych si řekl: Proč ne? Dotáhli jsme naši dohodu a já se moc těším na další spolupráci s klubem, ve kterém vidím férovost, čistotu a spoustu nadšenců a lidí zapálených do florbalu,“ říká ředitel Předvýběr.CZ František Boudný. 

O společnosti Předvýběr.CZ

  • personální agentura pohybující se na trhu od roku 2008 se sídlem v Praze
  • mezi klienty patří ŠKODA AUTO, STABILO, Hypoteční banka či Tesla
  • dlouhodobá 80procentní úspěšnost při obsazování kandidátů 
  • od roku 2017 je partnerem mladoboleslavského florbalového klubu
  • podporuje mimo jiné i Hráčskou fotbalovou unii, klub FC Vysočina Jihlava, Cykloklub Kněžice či Nadační fond Toník 
  • www.predvyber.cz

ŠKO-ENERGO Cup 2020 se hraje od 13. do 16. srpna

Pořádající Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav, švýcarský Floorball Köniz a čeští soupeři FbŠ Bohemians a Tatran Teka Střešovice se utkají na ŠKO-ENERGO Cupu 2020, který volně navazuje na předchozí tři ročníky letního mezinárodního turnaje Bohemia Trophy v Mladé Boleslavi. Hrát se bude od čtvrtka 13. srpna do neděle 16. srpna v Městské sportovní hale. 

Jednou z klíčových prověrek před rozjezdem superligové sezony bude pro mladoboleslavský tým i letos domácí mezinárodní turnaj. Jeho generálním partnerem je ŠKO-ENERGO.

Zahraniční prestiž ŠKO-ENERGO Cupu dodává účast švýcarského klubu Floorball Köniz, který se účastnil turnaje v Mladé Boleslavi i před rokem. Čtveřici, která si zahraje během čtyř dnů formátem „každý s každým“, zkompletují FbŠ Bohemians a Tatran Teka Střešovice. „Vzhledem ke komplikované situaci ve světě nebylo snadné udržet špičkový standard a mezinárodní status a o to víc jsem rád, že se nám to povedlo,“ říká ředitel turnaje Tomáš Pacák. 

„Prakticky od března, kdy předčasně skončila minulá sezona, náš superligový tým nehrál zápasy v nejsilnějším složení, takže jsme ve velkém očekávání, jaké budou naše výkony. Jsme rádi, že si můžeme zahrát v domácím prostředí, fanoušci mají ideální příležitost vidět nás proti kvalitním soupeřům,“ říká mladoboleslavský trenér Petr Novotný.

„Stále mám v hlavě, jak skončila minulá sezona - kvůli koronaviru jsme si nemohli zahrát ty nejdůležitější zápasy a o to víc se těším na výzvy, které jsou před námi. Čekají nás kvalitní zápasy proti dobrým soupeřům a určitě chceme domácí turnaj vyhrát tak jako v minulých letech,“ říká kapitán mladoboleslavského týmu Jan Natov. 

Předprodej vstupenek na ŠKO-ENERGO Cup začíná ve čtvrtek 30. července ve 12.00 hodin přes web sko-energocup.cz. Videopřenosy ze všech utkání odvysílá LSTV.cz

Program ŠKO-ENERGO Cupu 2020
Čtvrtek 13.8. 19.00 FbŠ Bohemians - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Pátek 14.8. 19.00 Floorball Köniz - Tatran Teka Střešovice
Sobota 15.8. 16.00 Tatran Teka Střešovice - FbŠ Bohemians
Sobota 15.8. 19.00 Floorball Köniz - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Neděle 16.8. 13.00 FbŠ Bohemians - Floorball Köniz
Neděle 16.8. 16.00 Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Tatran Teka Střešovice

Výsledek zápasu FbŠ Bohemians - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav se počítá také do vrcholové části Poháru Českého florbalu. Mladoboleslavský tým, který obhajuje celkové prvenství, v základní skupině nastoupí také proti prvoligovým Kanonýrům Kladno (termín bude upřesněn) a superligovým Black Angels (doma 24. srpna). 

Superliga florbalu začíná o víkendu 12. a 13. září. Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav v prvním kole nastoupí v Pardubicích. Na září klub připravuje tradiční dva zápasy hrané v dopoledních hodinách a určené žákům základních škol z Mladoboleslavska.