Boleslav má dva případy nákazy nemocí covid-19
8. září 2020

Boleslav má dva případy nákazy nemocí covid-19

V uplynulých dnech zaznamenal Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav u některých svých hráčů příznaky respiračního onemocnění a tito hráči přerušili společnou přípravu s týmem. Mladoboleslavský klub se dozvěděl o pozitivním výsledku testu osoby, s níž hráči přišli do kontaktu v rámci nedávného zápasového programu, a hráči s příznaky od té chvíle podstupují testy na covid-19. Mladá Boleslav má v úterý večer 8. záři dva pozitivně testované hráče. Další testy se nyní vyhodnocují.

Mladoboleslavský klub o situaci komunikuje s Krajskou hygienickou stanicí Středočeského kraje a řeší nastavení karantény.

Příprava superligového týmu je nyní přerušena. Klub z preventivních důvodů také zrušil úterní trénink (8.9.) juniorského a dorosteneckého družstva. Další režim bude oběma kategoriím upřesněn. 

Zápas prvního kola Livesport Superligy SOKOLI Pardubice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav, který se měl hrát 12. září, byl odložen kvůli nařízené karanténě pardubického týmu. Ohledně dalších svých zápasů komunikuje mladoboleslavský klub s Českým florbalem.