Klubové tréninky pokračují i v omezeném režimu
15. října 2020

Klubové tréninky pokračují i v omezeném režimu

Družstva Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav nepřerušila svůj program tréninků a hráči všech kategorií přesunuli své aktivity do venkovních prostor v souladu s aktuálně platnými nařízeními. “Děláme maximum pro zachování tréninkového režimu dospělých i mládeže. Chceme, aby naši členové mohli sportovat - samozřejmě s maximálním důrazem na bezpečnostní opatření,” říká sportovní manažer klubu Jakub Gruber.

V praxi to znamená, že družstva od přípravky po starší žáky mají naplánované dva společné venkovní tréninky týdně a případný další individuální plán. Děti využívají sportovní areál za Novou městskou sportovní halou, kde jsou rozděleny po pěti. Každá skupina má svůj vymezený prostor a navzájem se nepotkává. 

"S rodiči a členy průběžně komunikujeme prostřednictvím Členské sekce - je pro nás klíčové předem znát docházku a podle toho hráče rozdělujeme do skupin,” vysvětluje Gruber. 

Venkovní tréninky se týkají i kategorií dorostenců, juniorů a dospělých. Jejich režim je intenzivnější.

Boleslavský klub sleduje úpravy v průběžně zveřejňovaných opatřeních a podle toho pružně upravuje tréninkové možnosti pro své členy, aby i v omezeném režimu o sport nepřišli.