Vinohrady - Boleslav 3:7, dvacáté vítězství v řadě
12. února 2021

Vinohrady - Boleslav 3:7, dvacáté vítězství v řadě

Zaokrouhleno. Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav vyhrál své dvacáté utkání v řadě, v dohrávce 10. kola Livesport Superligy na hřišti TJ Sokol Královské Vinohrady zvítězil 7:3. Už v neděli lídři soutěže nastoupí v Liberci.

TJ Sokol Královské Vinohrady - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 3:7 (2:4, 1:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 6. Skřivánek (Strachota), 10. Fiala (Z. Stuchlík), 36. Gregor (Z. Stuchlík) - 3. Curney (Krzyžanek), 10. Zoufalý (Tad. Chroust), 12. Suchánek, 16. Bína (Curney), 32. Tokoš (Šebek), 38. Bína, 51. Tom. Chroust (Komárek. Rozhodčí: Müller, Novosad. Vyloučení: 0:1. Bez využití. Bez diváků.

Mladá Boleslav: Bauer - Krzyžanek, Gruber, Zakonov, Suchánek, Řehoř, Komárek - Bína, Curney, Natov - Tokoš, Tomašík, Šebek - Tom. Chroust, Zoufalý, Tad. Chroust - Korych.

Po necelém měsíci se mladoboleslavští florbalisté vrátili do Riegrových sadů. V pražské hale Sokola v lednu porazili Bohemians 7:1 a v pátek na stejném místě nastoupili proti Vinohradům. 

Upřímně, Boleslav už v této sezoně sehrála povedenější zápasy. Ač měli hosté převahu, kombinace místy drhly, stejně tak zakončení.

Přesto měli svěřenci trenéra Novotného zápas pod kontrolou. Pouze v úvodní desetiminutovce krátce prohrávali 1:2, ale bleskově si vzali vedení zpět a od té doby už jej drželi s přijatelným odstupem od soupeře. 

Útočník Bína vstřelil svůj 29. a 30. gól, posunul se na dělené druhé místo tabulky střelců a ještě může v závěrečných kolech prohnat vedoucího kanonýra Delonga z Vítkovic, který nastřílel o čtyři branky víc. 

Boleslav znovu hraje už v neděli - od 16.00 hodin nastoupí v Liberci.