Boleslav - Sparta 9:1, inkasovaný gól, pak galapředstavení
20. února 2021

Boleslav - Sparta 9:1, inkasovaný gól, pak galapředstavení

První ze dvou soubojů Mladé Boleslavi se Spartou v rozmezí tří dnů vyzněl jasně pro Předvýběr.CZ Florbal MB. V sobotu doma zvítězili lídři Livesport Superligy nad ACEMA Sparta Praha 9:1. Po úvodním inkasovaném gólu předvedli bezchybný obrat.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - ACEMA Sparta Praha 9:1 (2:1, 4:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 17. Suchánek (Tomašík), 17. Komárek (Korych), 28. Bína (Curney), 31. Suchánek (Tomašík), 34. Šebek (Suchánek), 35. Natov (Bína), 48. Bína (Krzyžanek), 52. Šebek (Suchánek), 53. Bína - 7. Zeman (D. Beneš). Rozhodčí: Bališ, Varga. Vyloučení: 3:5. Využití: 2:0.  Bez diváků.

Mladá Boleslav: Bauer - Krzyžanek, Gruber, Zakonov, Suchánek, Řehoř, Komárek - Bína, Curney, Natov - Tokoš, Tomašík, Šebek - Tom. Chroust, Korych, Tad. Chroust.

K zápasu s výborně hrající Spartou, která v minulém utkání zle zatápěla Vítkovicím a předtím pětkrát v řadě uspěla, přistoupili mladoboleslavští florbalisté s patřičným respektem, ale i vědomím, že už 21 zápasů v řadě neprohráli.

A tuhle sérii natáhli, přestože inkasovali jako první. Trefa sparťana Zemana po hezké souhře s Dominikem Benešem však byla jediná, kterou hosté za 60 minut vyprodukovali.

Dál už pálili úspěšně jen domácí. Do přestávky v rozmezí 12 vteřin otočili skóre Suchánek s Komárkem.

Pak Suchánek proměnil přesilovku i ve druhé třetině, kterou domácí celkově ovládli 4:0 a mířili za vítězstvím s finálním skóre 9:1. Mladoboleslavský Jakub Bína nastřílel hattrick.

Týmy se znovu utkají už v pondělí - tentokrát v Praze v UNYP Areně. Začíná se ve 20.00 hodin a přímý přenos odvysílá ČT sport.