O víkendu začíná čtvrtfinále proti Black Angels
24. března 2021

O víkendu začíná čtvrtfinále proti Black Angels

Do boje! V sobotu 27. března rozehraje Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav čtvrtfinálovou sérii play-off Livesport Superligy proti Black Angels. První zápas startuje v 15.00 hodin a sledovat jej můžete například přes videoplatformu Českého florbalu. Nedělní druhý mač začíná ve 14.30 hodin v přímém přenosu ČT sport.

Všichni čtvrtfinalisté měli před startem play-off třítýdenní pauzu. Ostatně, ochranné zóny budou v kalendáři i před semifinále a Superfinále, aby i v případě covidových potíží měl tým šanci svou sérii dokončit.

Mladoboleslavský tým se snažil tento čas využít maximálně ku svému prospěchu. “Po základní části jsme měli pár šrámů, takže jsme prostor využili k doléčení zranění i trochu k odpočinku. Dva týdny jsme tvrdě trénovali a nasazení na herních trénincích, při nichž jsme se snažili simulovat chybějící zápasy, bylo skvělé. Myslím, že je to dobrý signál pro play-off,” říká mladoboleslavský trenér Petr Novotný. Velký rozhovor po základní části si můžete přečíst tady.

Bolka ovládla v základní části 25 zápasů v řadě a také v rámci čtvrtfinálových sérií je její šňůra úctyhodná. Naposledy prohrála úvodní čtvrtfinálový zápas v sérii s Bohemians v ročníku 2013/2014 (7:8 v prodloužení). Od té doby jí patřilo všech 26 čtvrtfinálových zápasů.

Black Angels jsou v play-off nejvyšší soutěže nováčkem. 

Čtvrtfinále se bude hrát bez diváků, ale Boleslav si připravila jeden trumf. 

Boleslavský program

Sobota 27. března, 15.00, MSH Mladá Boleslav (1. čtvrtfinále)
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Black Angels 
Textový on-line přenos / Videopřenos TV Český florbal

Neděle 28. března, 14.30, MSH Mladá Boleslav (2. čtvrtfinále)
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Black Angels 
Textový on-line přenos / iVysílání ČT sport

Soupisky týmů

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav

Black Angels

Facebook Český florbal | Instagram Český florbal