Čtvrtfinále se přesouvá do Prahy
31. března 2021

Čtvrtfinále se přesouvá do Prahy

S vedením 2:0 na zápasy zamíří v pátek Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav do pražských Kbel, kde bude pokračovat čtvrtfinálová série proti Black Angels. Hraje se i v sobotu - pokaždé od 18.00 hodin a v ideálním případě by vítězové základní části chtěli sérii ukončit.

Není to nic nového - postupující potřebuje k vítězství v sérii čtyřikrát porazit svého soka. Boleslav je v polovině svého čtvrtfinálového úkolu. Doma zvítězila v sobotu 16:6 a v neděli 9:5. 

“Věděl jsem, že v každém zápase nebudeme porážet Black Angels o deset gólů. Na venkovní zápasy pojedeme se stejným plánem - musíme být stoprocentně připraveni v obranné fázi, protože soupeř je na útočné polovině velmi dobrý,” konstatoval už po prvním čtvrtfinálovém víkendu mladoboleslavský trenér Petr Novotný a obránce Filip Zakonov to viděl podobně: “V Praze to budou ještě náročnější duely než v Boleslavi. Počítám s tím, že to bude boj, ale my se to pokusíme urvat v co nejkratším čase.”

Black Angels nastupují ke svým domácím zápasům ve Kbelích. Koncem listopadu tam Boleslav v divokém utkání zvítězila 9:8. 

Během úvodního čtvrtfinálového víkendu Boleslav protáhla svou vítěznou šňůru v probíhající superligové sezoně na číslo 27. Zároveň je velmi úspěšná i dlouhodobě v rámci čtvrtfinálových bojů - naposledy prohrála dílčí čtvrtfinálový zápas v březnu 2014 a od té doby zvládla všech 28 utkání.

VIDEO: úvodní čtvrtfinálový víkend v novém díle Inside The Match

Boleslavský program

Pátek 2. dubna, 18.00, SH Kbely (3. čtvrtfinále)
Black Angels - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 
Textový on-line přenos / Videopřenos TV Český florbal

Sobota 3. dubna, 18.00, SH Kbely (4. čtvrtfinále)
Black Angels - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 
Textový on-line přenos / Videopřenos TV Český florbal

Soupisky týmů

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav

Black Angels

Facebook Český florbal | Instagram Český florbal