Semifinále pokračuje na Chodově
7. května 2021

Semifinále pokračuje na Chodově

S vedením 2:0 v sérii míří Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav k semifinálovému pokračování play-off Livesport Superligy do Prahy. FAT PIPE Florbal Chodov hostí na Jižním Městě třetí a čtvrté utkání v sobotu 8. května (16.00) a v neděli 9. května (18.00).

Mladá Boleslav pokračuje v unikátní sérii, vyhrála 31 soutěžních zápasů v řadě. To je teď však pochopitelně vedlejší údaj. Klíčové je semifinálové vedení 2:0. Směrem k Superfinále je potřeba udělat ještě dva kroky. 

Domácí semifinálové duely Boleslav ovládla 8:5 a 11:5. Rezervy ve výkonech by se určitě našly, což je vlastně před pokračováním série dobrá zpráva. 

“Nemyslím si, že se něco změní v taktice a herním stylu, ale čekají nás složitější zápasy, protože Chodov bude mít výhodu domácího prostředí,” zmínil mladoboleslavský trenér Petr Novotný ve vyjádření po druhém čtvrtfinále. 

Chodov se pochopitelně nevzdává, jak pravil jeho mladý útočník Petr Majer: “Myslím, že stav 0:2 na zápasy s námi nic neudělá. Když vstupujete do zápasu, je vám jedno, kolik je stav série. Když předvedeme náš stoprocentní výkon, věřím, že uspějeme a třeba to i otočíme.”

Jak vypadaly domácí semifinálové zápasy? Podívejte na epizodu Inside The Match #9

Boleslavský program

Sobota 8. května, 16.00, SH Jižní Město (3. semifinále)
FAT PIPE Florbal Chodov - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Textový on-line přenos / Videopřenos TV Český florbal

Neděle 9. května, 18.00, SH Jižní Město (4. semifinále)
FAT PIPE Florbal Chodov - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Textový on-line přenos / iVysílání ČT sport

Soupisky týmů

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav

FAT PIPE Florbal Chodov

Facebook Český florbal | Instagram Český florbal