Tatran - Boleslav 3:4, předposlední příprava před ligou
2. září 2021

Tatran - Boleslav 3:4, předposlední příprava před ligou

Zbývá už jen jeden test a dál už půjde o body. Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav ve čtvrtek 2. září odehrál předposlední přípravné utkání před startem Livesport Superligy 2021/2022. Z pražských Řep si odvezl vítězství 4:3 nad Tatranem Střešovice.

Tatran Střešovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 3:4 (1:1, 1:3, 1:0)

Branky a nahrávky Mladé Boleslavi: 5. Zoufalý (Fořt), 23. Tad. Chroust (Suchánek), 36. Suchánek (Curney), 37. Bína (Zakonov).

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Tomšík - Fořt, Natov, Fišera, Suchánek - Korych, Curney, Zoufalý - Bína, Zakonov, Šebek - Tokoš, Koláčný, Tad. Chroust - Pužman, Seibert.

Mladoboleslavský trenér Novotný vezl do metropole značně prořídlou sestavu, v níž chyběli mimo jiné tři zlatí juniorští mistři světa Pěnička, Hemerka a Punčochář i trio seniorských reprezentantů Bauer, Gruber, Beneš, které aktuálně pobývá s národním výběrem v Katovicích na Polish Open. Ztráty pochopitelně sčítal i domácí Tatran.

Hosté, kteří nastoupili v bílých dresech, vedli 1:0 a 2:1 - to se ještě Tatran dvakrát dokázal dotáhnout. Poté se Boleslavi povedlo odskočit mezi 36. a 37. minutou díky Suchánkovi a Bínovi na 4:2. Střešovice dokázaly v závěrečné třetině už pouze snížit. 

Závěrečné přípravné utkání odehrají úřadující čeští mistři v pondělí 6. září od 19.00 v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi proti Kladnu.