Výsledky mládežnických týmů o víkendu 16. 10. - 17. 10.
19. října 2021

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 16. 10. - 17. 10.

O víkendu 16. a 17. října pokračovaly mládežnické soutěže v kategoriích starších žáků a elévů. Jak se dařilo týmům Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav? Přinášíme přehled výsledků i s komentáři trenérů jednotlivých družstev.

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Black Angels A - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 0:0
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - ACEMA Sparta Praha Blue 1:2
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - FAT PIPE Florbal Chodov 1:6

Komentář trenéra Jakuba Bíny: "Těžký turnaj pro nás. Museli jsme se vypořádat s absencí kluků, které zastihla karanténa. Na turnaj se jelo s cílem udržet první koš, což se nám podařilo. Po prvním zápase jsem byl až překvapený, jak skvěle jsme hráli. Bohužel se potvrdilo, co jsem klukům před turnajem nastínil. Chyběli nám góloví hráči a bezgólová remíza určitě neznamená, že jsme celý zápas betonovali. Těch šancí bylo strašně moc. Druhý zápas se Spartou, která se potýkala s nemocemi a také nebyla v plné sestavě. Kvůli předešlé remíze pro nás bylo důležité i skóre. Zápas neměl moc velkou úroveň. Určitě jsme sahali po vítězství, které jsme chtěli. Pro mě to bylo obrovské zklamání od kluků, že nedokázali za celé utkání přenést na hřiště taktické pokyny, které jsme si před zápasem i během celého utkání říkali. Šlo o rozestavení hráčů při naší rozehrávce, kterou Sparta nenapadala. I přesto jsme měli znovu dost šancí, které se musí proměnit. Výsledek 1:2 pro nás znamenal souboj o 3. místo s Chodovem. Tenhle zápas se snad ani nedá hodnotit. Chtěli jsme předvést lepší výkon a jet domu s dobrým pocitem. Do zápasu jsme vůbec nevstoupili se základními věcmi, jako je nasazení, bojovnost, sebevědomí nebo chuť vyhrát. Chodov byl jasně lepší a naše hra se postupně rozpadala ještě víc. Když se dalo se zápasem ještě něco udělat, tak přišly neproměněné šance a zbytečné fauly. Během zápasu jsme navíc řešili různá drobná zranění snad u půlky hráčů a byl to pro nás spíš protrápený zápas. Abych skončil pozitivně, tak chci pochválit Štěpána, pro kterého to byl první turnaj se staršími žáky v prvním koši a zvládl to slušně. Gratulace klukům z druhého týmu k postupu do vyššího koše. Těším se na další turnaj. Snad v plné síle."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 6. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - OLYMP Florbal Herkules 1:3
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - FAT PIPE Traverza Chodov 4:1
Sport Eden Beroun - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:4
Florbal Jesenice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 1:7

Komentář trenéra Martina Hlušičky: "Tento víkend jsme odehráli turnaj na SH ZŠ v Kunraticích, kde kluci nastoupili proti čtyřem týmům ve zkráceném hracím čase 2x10min. Kromě již tak trochu tradičně ospalého výkonu v prvním zápase, kde jsme podlehli soupeři  OLYMP Florbal Herkules 1:3, podali kluci kvalitní výkon. Do dalších zápasů se nám podařilo dostatečně dobře namotivovat, což se jednoznačně odrazilo i v herním projevu. Ve všech následující zápasech se klukům podařilo zvítězit, čímž jsme předvedli nejstabilnější výkon ze všech zúčastněných týmů a se ziskem devíti bodů si kluci zajistili postup do 5. koše. Gratuluji k zaslouženému vítězství."

Přebor starších žáků - skupina 3 – 2. kolo

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green - Wizards SO Praha 10 black 5:3
Florbal Neratovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 0:7
ACEMA Sparta Praha PM - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 0:5

Komentář trenéra Tomáše Feigla: "Máme za sebou druhý, výsledkově velmi vydařený víkend. V prvním utkání proti Wizards jsme byli v první třetině ještě v postýlkách a brzy prohrávali 0:2. Potom nás probral svou bojovností Mates Krkoška, zápas jsme otočili a na euforické vlně jsme se svezli až do konce turnaje. Ne, že by se nenašly chyby, zejména v zakládání útoků. Stále je co zdokonalovat, těší mě ale samostatnost našich hráčů, protože jsem poslední utkání ani nemusel koučovat, odřídili si to téměř sami. Gratuluji také brankáři Ondrovi Zítovi ke dvěma čistým kontům, zasloužil si je. Těšíme se spolu s rodiči, že v na předvedené výkony navážeme na dalším turnaji."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - ACEMA Sparta Praha White 14:4
Floorball Club Falcon black - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 3:5
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Black Angels 2011 4:5
Florbalová akademie MB 2011 - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 0:12

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Do domácího turnaje jsme vstoupili dobrým výkonem proti Spartě. Poté následoval emotivnější zápas proti Falconu. Udržení emocí na uzdě je náš velký problém. V tomto směru se musíme výrazně zlepšit. Do zápasu proti Black Angels jsme vstoupili s velkým respektem. Postupně jsme se dostávali do zápasu a brankovou ztrátu jsme postupně zmenšovali. Na konečné vítězství to nakonec nestačilo. V posledním zápase proti Florbalové akademii jsme se odehráli dobrý zápas bez zbytečných emocí. Turnaj nám ukázal spoustu věcí, na kterých musíme zapracovat. Děkuji rodičům za pomoc při pořádání."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - FAT PIPE Traverza Mukařov 2:7
FBC Pitbulls Kolín:Pitbulláčkové - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 5:4
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - FBC Draci žlutí 5:5
FBC Kutná Hora-Černí - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 12:1

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta "Vzhledem k náhlému onemocnění několika hráčů jsme do turnaje vstoupili s menším počtem hráčů. O to víc musím kluky pochválit za bojovnost a nasazení. Pro řadu kluků to byl první turnaj a zvládli ho kvalitně odehrát. I přes výsledkové nezdary si kluci turnaj nenechali znechutit a florbal si užívali. A tak to má být. Děkuji rodičům za pomoc při pořádání."