Otrokovice - Boleslav 2:7, hosté měli zápas pod kontrolou
22. října 2021

Otrokovice - Boleslav 2:7, hosté měli zápas pod kontrolou

I s reprezentačními navrátilci do sestavy si Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav dojel do Otrokovic pro přesvědčivé vítězství 7:2. Hosté na hřišti Panthers rozhodli ve druhé třetině, kterou vyhráli 4:0. Už v neděli 24. října se Bolka představí doma, od 17.00 hodin hraje v Městské sportovní hale proti České Lípě.

Navláčil Panthers Otrokovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 2:7 (1:2, 0:4, 1:1)

Branky a nahrávky: 18. Grich (Gašparík), 60. Gašparík (Grich) - 11. Korych (Fořt), 12. Hemerka (Curney), 30. Fořt (Korych), 32. Chroust (Curney), 33. Chroust (Curmey), 39. Bína (Beneš), 42. Pěnička (Beneš). Rozhodčí: Vašíček, Kačer. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:1. Diváků: 182.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Bauer - Beneš, Hemerka, Zakonov, Suchánek, Koláčný, Fořt - Bína, Curney, Chroust - Tokoš, Tomašík, Šebek - Korych, Punčochář, Pěnička - Zoufalý, Gruber.

Zatímco ve středečním pohárovém duelu v Plzni nastoupili Boleslavští bez pětice úspěšných reprezentantů hájících české barvy na turnaji Euro Floorball Tour, do pátečního superligového kolotoče už naskočili Bauer, Beneš, Gruber, Hemerka i Punčochář.

Boleslavský trenér Novotný v první formaci obklopil centra Curneyho křídly Chroustem a Bínou a obránci Hemerkou s Benešem. 

Ve srovnání s minulou sezonou výrazně přeskládaný otrokovický tým se v první třetině mohl vrátit do hry, byť prohrával 0:2 - pak snížil Grich a vzápětí domácí hráli přesilovku.

Oslabení hosté zvládli stejně jako dvakrát v úvodní pasáži druhé třetiny. To byl zřejmě zlom, protože Fořt těsně po návratu z trestné židle skóroval na 3:1, brzy po něm i dvakrát Tadeáš Chroust a před druhou pauzou ještě Bína. 6:1 pro Boleslav.

Bylo zřejmé, že středočeský tým má zápas pod kontrolou a odváží si tři body za skóre 7:2.

Na páteční kolo navazuje další superligová porce zápasů v neděli - Boleslav hraje doma od 17.00 hodin proti FBC 4CLEAN Česká Lípa.