Výsledky mládežnických týmů o víkendu 20. 11. - 21. 11.
24. listopadu 2021

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 20. 11. - 21. 11.

Venku přituhuje a dlouhodobé mládežnické soutěže Českého florbalu jsou v plném proudu. O dalším listopadovém víkendu nastoupili naši nejmenší z přípravky, mladší žáci, dorostenci i junioři. Přinášíme obvyklý přehled výsledků včetně komentářů trenérů.

CE liga juniorů - 8. a 9. kolo

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - 1. SC TEMPISH Vítkovice 4:6 (2:2, 1:0, 1:4)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Prohráli jsme s týmem, který byl v zápase vyspělejší, lepší v osobních soubojích, hrál kvalitně na míčku a díky tom vyhrál. My podali solidní výkon. Přes prohru nám zápas hodně dal a věřím, že až se potkáme příště, budeme lepší."

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC ČPP Ostrava 5:7 (1:3, 3:3, 1:1)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Od nás asi nejhorší vstup do zápasu, jaký jsme v této sezoně předvedli. Nefungovali jsme v základních věcech, jako je například nasazení, souboje, komunikace. Branky, které jsme dostali, byly z téměř totožných situací a my se z nich nedokázali poučit."

1. liga dorostenců – skupina B

Florbal Primátor Náchod - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 5:5 (1:2, 2:1, 2:2)
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - FbC Hradec Králové 4:6 (2:2, 1:3, 1:1)

Komentář trenéra Jiřího Stožického: "Náchod je dobře organizovaný tým, který kvalitně brání a má nebezpečné protiútoky. Celý zápas byl vyrovnaný a myslím, že remíza je spravedlivá. Proto jsem rád, že se nám v poslední minutě podařilo vyrovnat. Zápas proti Hradci jsme museli k vzhledem ke kolizi s juniorkou odehrát na deset lidí a opět se se jednalo o vyrovnané utkání, které rozhodlo proměňování šancí. Hradec byl mírně produktivnější, což rozhodlo o těsném vítězství našeho soupeře. Dorostenecká soutěž je letos velmi vyrovnaná, každý může porazit každého, o to víc se těšíme na příští turnaj, kde se představíme v domácím prostředí."

 2. liga dorostenců - skupina 3 – B

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - FBK Fat Pipe Vosy Praha 3:15
TJ Sokol Královské Vinohrady - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 4:3

Komentář trenéra Jana Staňka: "Odehráli jsme dvě utkání, proti Vosám Praha (3:15) se nám nedařilo hlavně střelecky a góly jsme dostali většinou po zbytečných ztrátách. Kdyby se však proměnily šance, mohl být výsledek příznivější. Ve druhém utkání proti Královským Vinohradům (3:4) jsme podali velmi dobrý výkon po všech stránkách. Nebýt skvělého brankáře soupeře, který měl výtečné zákroky, pravděpodobně bychom slavili výhru. Přes dvě porážky musím klukům (bylo nás pouze 10+2, z toho šest starších žáků) poděkovat za velmi dobré výkony a obrovskou bojovnost, což také ocenili přítomní rodiče bouřlivým potleskem."

Přebor mladších žáků - skupina 3 – B – 1. koš

T.J. Sokol Šestajovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 0:4
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green - Prague Tigers Orange 2:4
FBC Draci Říčany žlutí - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 2:2
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green - Wizards SO Praha 10 2:2

Komentář trenéra Luboše Krkošky: Bude doplněn.

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - DDM Horní Počernice Orka 5:1
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Floorball Club Falcon Black 3:2
FAT PIPE Florbal Chodov - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 1:7
Black Angels 2013 - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 3:1

Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: "V sobotu tým přípravky Black odehrál turnaj v oblíbené hale ve Staré Boleslavi, vzhledem k epidemii bez účasti rodičů. V týmu Black se poprvé ukázali Marek Nezbeda a David Šlégl.
  
 Do turnaje jsme vstoupili zápasem proti Orce Počernice .  Až do zhruba poloviny zápasu nepadl gól, naši herní převahu jsme ale nakonec zúročili a slepenými góly soupeře zlomili. Povedená druhá půle s Orkou nás pozitivně nakopla do zápasu proti domácím Falconům. Vyrovnané utkání jsme zvládli, rozhodl jediný gól. Zasloužené vítězství. Proti Chodovu jsme měli od začátku jasnou převahu i přesnou mušku, výsledek jednoznačně pro nás.
  
 Bylo jasné, že o vítězství v tomto turnaji si to rozdáme jako obvykle s Black Angels. Od začátku turnaje jsme cíleně cvičili obsazování a bránění hráčů po ztrátě míčku. Hned na začátku utkání se nám to ale přestalo dařit a šikovní útočníci soupeře nás ihned potrestali. Velmi mě ale potěšila reakce našich kluků. V hlavách to nevzdali, zlepšili pohyb, aktivní a bojovnou hrou jsme začali Black Angels mnohdy přehrávat. Kamenem úrazu byl však velmi šikovný a především vzrostlý brankář, kterého jsme nakonec překonali jen jednou. Výsledek 1:3. V nejtěžším zápase předvedli opravdu všichni kluci individuální výkony, kterými zaujali mne i kolegu trenéra Roberta Šmola.
  
 Turnaj se celkově moc povedl, oba nováčci v našem týmu to bezvadně zvládli a zkušenější borci ukazovali, jak za to vzít. Bravo kluci, jen tak dále!"

Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 2. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - Florbal Jesenice 1:15
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Blue - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:2
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - Prague Tigers Orange 1:15

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Blue - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:2
Florbal Jesenice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Blue 14:1
Prague Tigers Orange - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Blue 6:1

Komentář trenéra Václava Mlsny: "Domácí turnaj se nám výsledkově a ani herně moc nepovedl. Věřím, že se poučíme a do dalších turnajů půjdeme s větším zápalem. Poděkovat bych chtěl rodičům za skvělou atmosféru, kterou nám vytvořili. Jen mě mrzí, že jsme se jim neodvděčili lepším výkonem."