Před mistrovstvím světa přijedou Pardubice
24. listopadu 2021

Před mistrovstvím světa přijedou Pardubice

V Livesport Superlize zbývá odehrát poslední kolo před reprezentační přestávkou. Než hráči národního týmu zahájí závěrečnou přípravu před mistrovstvím světa, Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav nastoupí v pátek 26. listopadu od 18.00 hodin v Městské sportovní hale proti Sokolům Pardubice.

Hned pět zástupců bude mít florbalová Bolka na prosincovém mistrovství světa. K již dříve nominovaným Lukáši Bauerovi, Jakubu Gruberovi, Adamu Hemerkovi a Lukášovi Punčochářovi přibyl dodatečně povolaný Dominik Beneš.

Už v sobotu 27. listopadu se tým sejde k závěrečné přípravě, další týden se přesouvá do Helsinek, dějiště turnaje.

Klubový program tak končí v pátek, na programu je 17. superligové kolo. Do Mladé Boleslavi přijedou Pardubice, soupeř z chvostu tabulky. 

“Před mistrovstvím světa se chceme s našimi fanoušky loučit kvalitním výkonem a dobrým výsledkem,” říká trenér Petr Novotný, jehož tým je na druhém místě, dva body za vedoucími Střešovicemi. 

Utká se nejlepší defenziva (Boleslav, 54 obdržených gólů) s nejhorším útokem (Pardubice, 61 vstřelených gólů).

A mimochodem, před pár dny pardubický klub spustil kampaň #NEŽVÝKEJ, prostřednictvím níž upozorňuje na zdravotní rizika spojená s užíváním žvýkacího tabáku. 

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FAT PIPE Florbal Chodov

Hraje se v pátek 26. listopadu od 18.00 hodin v MSH Mladá Boleslav. 
Videopřenos: TVcom.cz
Textový on-line přenos: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Lukáš Čížek, Lukáš Laštovička 
Vstupenky on-line: Ticketportal.cz

Podmínky ke vstupu na utkání v MSH Mladá Boleslav 

Diváci u vstupu do Městské sportovní haly Mladá Boleslav musí kromě vstupenky splnit jednu z následujících podmínek (výjimku mají děti do 12 let):

  • potvrzení o očkování proti nemoci covid-19, přičemž od jeho dokončení uběhlo nejméně 14 dnů
  • potvrzení o prodělání nemoci covid-19 ve lhůtě 180 dnů
  • potvrzením o negativním PCR testu se může prokázat mládež od 12 do 17 let, lidé s neukončeným očkováním, či osoby, které se ze zdravotních důvodů nemohou očkovat. Platnost tohoto negativního PCR testu je 72 hodin.

    V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95 nebo obdobný prostředek s filtrační účinností alespoň 94 % dle příslušných norem.

    Děkujeme všem fanouškům za respektování těchto pravidel.