Výsledky mládežnických týmů o víkendu 27. 11. - 28. 11.
30. listopadu 2021

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 27. 11. - 28. 11.

Poslední listopadový víkend patřil v dlouhodobých soutěžích Českého florbalu kategoriím elévů a starších žáků. Jaké byly výsledky a výkony družstev Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav? To se dozvíte v našem obvyklém souhrnu.

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Black Angels A 4:1
ACEMA Sparta Praha Blue - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 7:2
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Kanonýři Kladno modří 2:3

Komentář trenéra Jana Staňka: "V neděli jsme v Praze na Barrandově odehráli se staršími žáky Black další ligový turnaj. Nejprve jsme se utkali s Black Angels a zvítězili jsme 4:1. Ve velmi kvalitním utkání jsme byli lepší jak na balonku, tak i v přesném zakončení. Poté jsme prohráli se Spartou Praha 2:7. Náš soupeř byl o něco vyspělejší a úspěšnější ve střelbě, ale i přesto jsme podali velmi solidní výkon. A v posledním utkání jsme smolně neuspěli s Kanonýry z Kladna. Soupeř rozhodl na 3:2 minutu před koncem utkání. V tomto utkání jsme byli lepším týmem, o úspěšný výsledek nás připravily neproměněné šance. Všechna utkání - byť jsme je odehráli velmi slušně - nás také poučila o chybách, na kterých budeme dále pracovat. Věřím, že příště budeme zase o kousek lepší."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 6. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - OLYMP FLORBAL Herkules 3:2
SK Dvojka Praha - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:4
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - SK Alien Nation Černošice 4:6
Kanonýři Kladno bílí - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 2:3

Komentář trenéra Pavla Boušky: "Domácí turnaj jsme si všichni užili, tým vyhrál tři ze čtyř zápasů, prezentoval se hezkým florbalem, takže kluci odcházeli z turnaje s dobrým pocitem. Děkujeme všem za podporu."

Přebor starších žáků - skupina 3 – B – 1. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green - Wizards SO Praha 10 black 4:2
Florbal Neratovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 2:7
ACEMA Sparta Praha PM - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 1:2

Komentář trenéra Tomáše Feigla: "Bojovnost a obětavost! To jsou vlastnosti, které zdobily náš tým o uplynulém víkendu. Čtyři hráči (vlastně hlavně hráčky) neváhali přijet na jediný zápas, aby pomohli porazit tradičně silné Wizards. Byli omluveni, mohli tentokrát vynechat, ale přijeli a pomohli. Splnili jsme tak hlavní cíl udržet první koš přeboru. Pak už jsme zůstali jen s dvěma hráči na střídání, tým se ale neuvěřitelně semkl, hrál neskutečně obětavě, a nakonec téměř bez střídání vyhrál celý turnaj. Díky všem za nasazení, vítězství nám bylo zaslouženou odměnou. Poděkování patří i fantastickým rodičům, kteří nás povzbuzovali a pomohli s dopravou."

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

Floorball Club FALCON black - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 4:9
Black Angels 2011 - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 3:5
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - ACEMA Sparta Praha White 3:7
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Florbalová akademie Mladá Boleslav 2011 13:0

Komentář trenéra Jindřicha Pužmana: "Do prvního utkání proti domácímu týmu Falcon Black jsme nastoupili plni optimismu, neboť soupeř nastoupil pouze se třemi hráči do pole a nemohl střídat. Utkání ale nebylo moc jednoduché, soupeř měl dobrý pohyb a utkání bylo velmi vyrovnané. Kluci si hráli to své a na konci jsme velmi houževnatého soupeře porazili o dvě branky. Druhé utkání bylo proti tradičnímu soupeři Black Angels, kterého jsme dosud neporazili. Proto naše aktivita byla od začátku zaměřena na pohyb, střelbu a souboje u mantinelu. Řekl bych, že naše motivace byla větší a šli jsme si od začátku za cílem, že konečně vyhrajeme. To se nám splnilo a za toto utkání musím všechny pochválit. Třetí utkání bylo nešťastné. Hráli jsme proti Spartě White, soupeř šel do utkání nažhaven tak jako my v minulém utkání. Hra byla vyrovnaná, řekl bych, že jsme měli více ze hry. Ale jak se říká, utkání se hraje na branky a soupeř jich dal více a zaslouženě vyhrál. Naše slabina v utkání: hrubé a zbytečné chyby v obraně, které soupeř potrestal a naše špatná koncovka, kdy jsme při krásných akcích netrefili soupeřovu branku. Poslední utkání bylo proti našim tréninkovým spoluhráčům z Florbalové akademie. Toto utkání se neslo v klidném tempu, ale oba týmy bojovaly o každý metr hřiště. Každý chtěl vyhrát a vstřelit gól. Toto utkání jsme vyhráli a tento turnaj úspěšně ukončili.Celý turnaj nám přinesl hodně zkušeností, a to jak z vyhraných zápasů, tak z jediného prohraného." 

Liga elévů 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - FBC Draci modří 4:11
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - SK Dvojka Praha 9:3
Prague Tigers Orange - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 13:4

Komentář trenéra Tadeáše Chrousta: "Odehráli jsme těžký turnaj, ve kterém hráči museli ukázat svou sílu a charakter. Vzhledem k aktuální situaci jsme měli mnoho omluvenek na poslední chvíli. I tak kluci zvládli odehrát tři pěkná utkání. Ač jsme dvě utkání prohráli větším rozdílem, je potřeba říct, že jsme v zápasech měli pěkné pasáže, kdy kluci hráli hezký florbal. V bráně jsme protočili další tři hráče a rozhodně nezklamali. Věřím, že zkušenosti, které jsme proti silným soupeřům nasbírali, zúročíme a z chyb se poučíme. Soupeři nám nastavili zrcadlo, ve kterých činnostech se musíme ještě zlepšit. Děkuji všem hráčům za turnaj a rodičům děkuji za podporu."