Rok 2022 začne pro Bolku v Brně
29. prosince 2021

Rok 2022 začne pro Bolku v Brně

První cesta v novém roce zavede tým Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav do Brna. Na hřišti tamního Hattricku odehraje první ze sedmi zbývajících utkání do konce základní části Livesport Superligy. V maloměřické sportovní hale se začíná v 17.00 hodin.

Po posledních dvou předvánočních zápasech, v nichž Bolka vyhrála nad Bohemians 10:3 a těsně nestačila na Vítkovice 6:7, následovalo ještě pár tréninků, společný vánoční večer a krátké volno během svátečních dnů. Po nich tým zase pilně trénoval - poprvé už i s novým asistentem trenéra Petrem Kološem.

V základní části zbývá odehrát sedm kol do poloviny února a to ještě ligu přeruší přestávka určená  pro kvalifikaci mistrovství světa. Kalendář tedy bude opět našlapaný. Kdo ho zvládne lépe, ten bude mít výhodu v následném play-off.

“Špička tabulky je vyrovnaná a týmy dělí jen pár bodů, nikdo není odskočený, takže to bude ještě velký boj,” tuší boleslavský trenér Petr Novotný. “V Brně chceme uspět, i když z minulosti víme, že zápasy tam nejsou vůbec jednoduché.”

Hattrick se zvedl z posledního místa, na kterém se krčil část podzimu, teď je jedenáctý a může se dívat i nad sebe, protože desáté Otrokovice jsou vzdálené jen tři body. To je přitom příčka, která jako poslední zaručuje postup do předkola. Právě z Otrokovic si Brno odvezlo předvánoční tři body za výhru 5:3.

Návrat do Brna v roli soupeře čeká Adama Hemerku, který právě v Hattricku vyrostl. 

20. kolo Livesport Superligy 

FBŠ Hummel Hattrick Brno - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Hraje se v neděli 2. ledna od 17.00 hodin v SH Maloměřice.
Videopřenos: TVcom.cz
Textový on-line přenos: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Martin Both, Vladimír Černín