Výsledky mládežnických týmů o víkendu 15. 1. - 16. 1.
20. ledna 2022

Výsledky mládežnických týmů o víkendu 15. 1. - 16. 1.

Ve své vítězné sérii v lednu pokračuje juniorský tým Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav, který si o víkendu odvezl ze hřišť Panthers Praha a Kanonýrů Kladno třetí a čtvrtou výhru v řadě. Převážně výborné výsledky zaznamenaly i týmy starších žáků a přípravky. V tradičním souhrnu najdete také hodnocení trenérů.

CE liga juniorů

Panthers Praha - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 2:10 (1:1, 1:3, 0:6)

Komentář trenéra Martina Šáchy:
 "Musím kluky pochválit, jsem spokojený s celkovým výkonem, s přístupem všech hráčů a s tím, že jsme hráli až do konce utkání."

Kanonýři Kladno - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 4:5 po nájezdech (0:1, 3:3, 1:0 - 0:0)

Komentář trenéra Martina Šáchy: "Výsledkově zajímavý, ale herně celkem nudný zápas. Pro nás bylo těžké dostat se do tempa, vlastně se nám to dařilo pouze ve druhé třetině. Sice jsme měli celkově asi menší držení míčku, ale byli jsme při tom více nebezpeční, za to bych kluky pochválil. S výsledkem musíme být spokojeni."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 2. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - FAT PIPE Start98 Kunratice 0:1
Prague Tigers - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 1:7
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Kanonýři Kladno modří 4:1

Komentář trenéra Jakuba Bíny: "Zatím nejlepší turnaj z mého pohledu. V týmu je lepší atmosféra a je to znát i na předvedené hře. Na hřišti se objevují věci, na kterých dlouhodobě pracujeme. Příští turnaj budeme chtí naši hru zase posunout o kus dál."

Liga starších žáků - skupina 3 – A – 4. koš

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - DDM Horní Počernice Orka 5:6
FBC Pitbulls Kolín-Pibulláci - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:5
Kralupy Wolves - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:9

Komentář trenéra Jana Staňka: "Do nového roku 2022 jsme vstoupili velmi dobře , v hale na Vinohradech jsme podali velmi dobré výkony ve všech třech utkáních a mohli jsme být bez porážky, kdybychom neudělali v závěru velkou chybu a nenabídli soupeři z Orky brejk dva sami na gólmana a obdržený gol v čase 12.59! Soupeře jsme přehrávali na balonku, ve hře 1 na Vše jsme podpořili kvalitou v zakončení (3 zápasy a 18 vstřelených branek). Klukům patří poděkování za předvedené výkony, taktéž i rodičům za odvoz a podporu."

    Přebor starších žáků - skupina 3 – B – 1. koš

    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green - TJ Sokol Petrovice I. 3:1
    Florbal Neratovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 3:12
    ACEMA Sparta Praha PM - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Green 3:10

    Komentář trenéra Tomáše Feigla: "Máme za sebou další úspěšný turnaj. Přestože jsme odjížděli s drobnými obavami, jelikož oba naši brankáři tenkrát ze zdravotních důvodů nemohli hrát, turnaj jsme odehráli s "grácií". Brankář z mladších žáků Patrik Postránecký zachytal spolehlivě a obrana mu práci usnadnila dobrými bloky. Malý zádrhel nastal ve druhém zápase, kdy Neratovice stáhly na 4:2 a měly nájezd. Brankář však bravurně vychytal, tím spoluhráče morálně zvedl a od té doby jsme na hřišti kralovali. Dobrou pohodu jsme si přenesli i do finálového zápasu proti Spartě a bez problémů zvítězili. Již po několikáté v této sezóně tak litujeme, že hrajeme pouze přebor, nemůžeme postoupit výš a zahrát si s novými, kvalitnějšími soupeři."

    Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 1. koš

    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - FAT PIPE Florbal Chodov 4:2
    Prague Tihers Orange - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 1:7
    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black - Floorball Club Falcon Black 5:3
    Black Angels 2013 - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Black 3:2

    Komentář trenéra Jiřího Dvořáka: "Domácí turnaj jsme začali výborně a vyhráli jsme první dva zápasy. V poločase třetího zápasu jsme prohrávali 0:3, ale kluci se nevzdali, zabrali a zápas otočili na vítězných 5:3. Závěrečný zápas "o zlato" jsme odehráli s tradičním rivalem Black Angels. Ačkoli jsme byli lepším týmem, kluci brali po prohře 2:3 "pouze" stříbrnou medaili. Děkuji rodičům za pomoc při pořádání domácího turnaje a za skvělou atmosféru."

    Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 3. koš

    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White - FBC Draci žlutí 4:1
    FBC Draci modří - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:7
    Orka Čelákovice - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav White 1:6

    Komentář trenéra Roberta Šmola: "O víkendu jsme s týmem White odehráli pěkný turnaj v Čerčanech. Zápas od zápasu jsme se zlepšovali a po výsledcích 4:1, 7:1 a 6:1 jsme se radovali z prvního místa. Těšíme se na další tréninky."

    Liga přípravek 3+1 - skupina 3 – B – 4. koš

    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Blue - Florbalová akademie MB-Milovice 4:3
    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Blue - Florbalová akademie MB 3:6
    Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Blue - FbŠ Bohemians girls 2:1

    Komentář trenéra Ondřeje Vaňka: "O víkendu tým Blue hostil turnaj na domácí půdě. Přítomnost příbuzenstva a známé prostředí na nás měly blahodárný vliv. Od prvních minut na hřišti jsme si hru užívali. Nadšení neopadlo po celý turnaj, ve třech zápasech jsme dvakrát zvítězili a nakonec převzali stříbrné medaile. Pro většinu kluků byla tou úplně první. Je to odměna za dobrou práci v tréninku, kterou se nám tentokrát podařilo převést i do zápasu. Děkuji rodičům za vytvoření krásné turnajové atmosféry i za chutné občerstvení."