V cílové rovince. Boleslav bude hájit čelo na Spartě
2. února 2022

V cílové rovince. Boleslav bude hájit čelo na Spartě

Základní část Livesport Superligy je v cílové rovince, Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav před play-off odehraje poslední dva zápasy. Úřadující mistři budou hájit vedoucí pozici v tabulce v neděli 6. února na Spartě. Dohrávka 23. kola v UNYP Areně začíná v 18.30 hodin.

Mladá Boleslav se nedělním venkovním vítězstvím 7:5 v pražských Řepích nad Tatranem Střešovice posunula na první místo tabulky. 

I další cesta týmu trenéra Petra Novotného povede do Prahy, tentokrát už to bude poslední výjezd v základní části a soupeřem bude Sparta.

“Sílu Sparty si uvědomujeme, tím spíš v jejím domácím prostředí,” říká boleslavský kouč Petr Novotný. “Zároveň dvě kola před koncem základní části už to není jen o soupeři. Uvědomujeme si, o co hrajeme. Připravíme se, jak nejlépe umíme.”

Přeloženo do čísel: Mladá Boleslav už po základní části neskončí hůř než druhá. Aktuálně má jednobodový náskok před Střešovicemi a aby čelo uhájila, musí v závěrečných dvou kolech ztratit maximálně o bod víc než Tatran.

Kromě cesty na Spartu nastoupí Bolka ještě doma proti Ostravě (v neděli 13. února od 17.00 hodin). Též Tatran se ještě utká venku se Spartou, ještě předtím míří do Otrokovic. 

Případný zisk pěti bodů z šesti možných je tedy z boleslavského pohledu absolutní jistota. 

Vítěz základní části si v play-off bude vybírat soupeře pro čtvrtfinále i případné semifinále. 

Dohrávka 23. kola Livesport Superligy 

ACEMA Sparta Praha - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Hraje se v neděli 6. února od 18.30 hodin v UNYP Areně.
Videopřenos: TVcom.cz
Textový on-line přenos: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc 

Už jste viděli druhý díl seriálu Můj zápas s Danielem Šebkem?