Sparta - Boleslav 5:3, srovnáno, další zápas v úterý doma
27. března 2022

Sparta - Boleslav 5:3, srovnáno, další zápas v úterý doma

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav se vrací z venkovního dvojzápasu semifinálové série Livesport Superligy za stavu 2:2 na utkání. Po sobotní výhře 4:2 v UNYP Areně nad ACEMA Sparta Praha nedokázal úspěch zopakovat i v neděli, po nervózním průběhu prohrál 3:5. Semifinále se přesouvá do Mladé Boleslavi, pátý zápas hostí Městská sportovní hala v úterý 29. března od 19.30 hodin.

ACEMA Sparta Praha - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav 5:3 (2:1, 2:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 17. Krbec (Čermák), 18. Košir (Křenek), 39. Pruner (Kareš), 40. Košir (Křenek), 53. Zouzal (Kareš) - 13. Koláčný (Zoufalý), 30. Korych (Gruber), 59. Šebek (Curney). Rozhodčí: Vašíček, Kačer. Vyloučení: 2:4. Využití: 2:0. Diváků: 644. Stav série: 2:2.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Bauer - Hemerka, Gruber, Suchánek, Zakonov, Fořt - Punčochář, Curney, Pěnička - Korych, Tomašík, Šebek - Koláčný, Zoufalý, Chroust.

Mladoboleslavský trenér Novotný musel znovu míchat s prořídlou sestavou. V poli protočil čtrnáct hráčů, například vytíženost Patrika Suchánka přesáhla 35 minut. 

Vyrovnaný průběh (2:2) rozsekla situace ze závěru druhé třetiny. Na dorážku sparťana Prunera z hranice malého brankoviště si hosté vzali neúspěšnou coach challenge a při následném dvouminutovém trestu za zdržování hry inkasovali ještě na 2:4. 

Ve třetí třetině už se Mladé Boleslavi nepodařilo výrazněji zdramatizovat zápas a v neděli odjela z Prahy poražena. Stav série je nyní 2:2.

Páté utkání se hraje v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v úterý 29. března od 19.30 hodin. Doporučujeme využít on-line předprodej vstupenek v síti Ticketportal.