Q&A: Bolka hraje o titul. Jak Superfinále sledovat?
8. dubna 2022

Q&A: Bolka hraje o titul. Jak Superfinále sledovat?

Sobota 9. dubna 2022 je dalším velkým dnem pro florbalovou Bolku. Pošesté bude hrát Superfinále, může získat třetí titul. Tady je souhrn všech důležitých informací před rozhodující bitvou proti Tatranu Střešovice.

Kdy se hraje? 

Superfinále můžu 2022 začíná v sobotu 9. dubna v 17.00 hodin. Program v O2 areně však startuje už v 10.15 hodin, dopoledne se odehrají zápasy středoškolského poháru alias Subterra cupu. Ve 14.00 hodin hrají o extraligový titul ženy. Vstupenky platí na celodenní program.

Lze ještě získat vstupenky? 

Ve spodním patře je několik pár volných míst. Ve volném prodeji v sítích Ticketportal a Ticketmaster jsou k dispozici také vstupenky do horního patra. Klub již žádné lístky nedistribuje. On-line si je můžete pořídit do sobotních 17.00 hodin, pokladny v O2 areně zůstanou otevřené do 17.45 hodin. Očekává se návštěva okolo deseti tisíc fanoušků. 

Vysílá Superfinále 2022 televize?

Ano. Přímý přenos Superfinále žen začíná na ČT sport ve 13.55 hodin. Přímý přenos Superfinále mužů začíná na ČT sport v 16.45 hodin. Zápasy můžete sledovat také na internetu prostřednictvím iVysílání, kde poběží i dopolední utkání Subterra cupu. Obvyklý textový on-line přenos najdete tady.

Mohu si v O2 areně pořídit klubový merchandising? 

Ano. Vybraný sortiment Made in Bolka Shopu (dresy, trička, kšiltovky a další) si můžete zakoupit ve stánku u sektoru 101 poblíž hlavního vstupu do O2 areny.