I potřetí doma a podruhé pro školáky
19. září 2022

I potřetí doma a podruhé pro školáky

Livesport Superliga 2022/2023 odstartovala pro obhájce titulu domácím trojbojem. Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav začal před týdnem prvním zápasem pro školáky proti Black Angels (6:4), pak prohrál superfinálovou reprízu s Tatranem Střešovice (3:4). Jak se povede třetí domácí utkání? Soupeřem je FBC 4CLEAN Česká Lípa a hraje se v úterý 20. září od 10.00 hodin v Městské sportovní hale.

Podruhé v rozmezí osmi dnů patří hlediště mladoboleslavské haly zase především školákům. Na zápas proti České Lípě se chystají děti ze 4. ZŠ Mladá Boleslav, 5. ZŠ Mladá Boleslav, 7. ZŠ Mladá Boleslav a ZŠ Mnichovo Hradiště. Mimochodem, právě poslední zmínění budou na hřišti fandit i svému učiteli Jakubu Bínovi, který na mnichovohradišťské základce vyučuje tělesnou výchovu. 

Ale zpět ke sportovní stránce: Boleslav má z prvních dvou kol tři body. Zaváhání s Tatranem Střešovice mrzí o to víc, že domácí po polovině utkání vedli 2:0. Trenér Bolky Petr Novotný nebyl spokojený: „Na naše poměry jsme předvedli velmi málo.“

Tři body má i úterní soupeř: Česká Lípa nejprve deklasovala Ostravu na jejím hřišti 11:3, v pátečním druhém kole prohrála na pražských Vinohradech 6:8. 

Na úterní zápas proti Black Angels dorazí školáci ze 4. ZŠ Mladá Boleslav, 5. ZŠ Mladá Boleslav, 7. ZŠ Mladá Boleslav a ZŠ Mnichovo Hradiště. Současně je zápas volně otevřený i pro veřejnost, pro níž bude vyhrazený omezený počet sedaček a prostor na stání 

3. kolo Livesport Superligy 

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC 4CLEAN Česká Lípa
Hraje se v úterý 13. září od 10.00 hodin v MSH Mladá Boleslav. 
Videopřenos: TVcom.cz 
Textový on-line přenos: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Jiří Kropáček, Tomáš Novák   
Vstupenky: zápas je primárně určený školákům, ale zároveň je volně přístupný veřejnosti