Na hřišti proti Sokolům, v hledišti i s Mikulášem
30. listopadu 2022

Na hřišti proti Sokolům, v hledišti i s Mikulášem

Čtvrteční souboj Bolky a pardubických Sokolů bude mít v Městské sportovní hale i speciální hosty. Dorazí totiž Mikuláš s čertem a andělem a posvítí si na naše mladé florbalisty. Zápas 12. kola Livesport Superligy začíná v 18.30 hodin.

Prosinec začíná pro Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav domácím soubojem s Pardubicemi. A zatímco na hřišti uvidíme Sokoly, na tribuně se ukážou Mikuláš, čert a anděl. Speciální hosté tu budou především pro naše mladé florbalisty. Mikuláš a spol. si připravili i balíčky, které rozdají ve druhé přestávce a také po utkání. 

Mezi florbalovými mantinely to bude souboj aktuálně třetího týmu proti dvanáctému. „Budeme se snažit navázat na soustředěné výkony v obraně i ve hře s míčkem ze zápasů v Ústí nad Labem a v Liberci. To je pro nás cesta, jak uspět herně i výsledkově v utkání s Pardubicemi,“ řekl mladoboleslavský trenér Petr Novotný. „Zároveň náš klub připravuje i doprovodný mikulášský program pro děti a věřím, že si všichni čtvrteční večer užijí.“

Po duelu s Pardubicemi čeká Bolku série čtyř zápasů na venkovních hřištích: začne v neděli 4. prosince ve Vítkovicích a bude pokračovat ve středu 7. prosince v pražských Řepích proti Tatranu Střešovice, kam se Bolka po čtvrtfinálovém pohárovém souboji vrátí v sobotu 10. prosince, tentokrát v rámci Livesport Superligy. A šňůru výjezdů uzavře ve čtvrtek 15. prosince v České Lípě. 

12. kolo Livesport Superligy 

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - SOKOLI Pardubice
Hraje se ve čtvrtek 1. prosince od 18.30 hodin v MSH Mladá Boleslav. 
Videopřenos: TVcom.cz 
Matchcenter: ceskyflorbal.cz
Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora    
Vstupenky on-line: Ticketportal.cz (70 Kč)
Vstupenky na pokladně MSH: v den zápasu hodinu před startem utkání (100 Kč)