Boleslav - Pardubice 6:1, mikulášský zápas se vydařil
2. prosince 2022

Boleslav - Pardubice 6:1, mikulášský zápas se vydařil

Prosinec začal pro Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav speciálním mikulášským programem. V rámci něj se hrálo superligové utkání proti Sokolům Pardubice a Boleslav zvítězila 6:1. Mikuláš, čert a anděl v Městské sportovní hale rozdali 70 balíčků dětem.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - SOKOLI Pardubice (3:1, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 7. Šebek (Gruber), 8. Suchánek (Beneš), 13. Tokoš (Týc), 35. Šebek (Sládek), 59. Krebner (Tokoš), 59. Bína (Seibert) - 20. Ďopan (Teichman). Rozhodčí: Sýkora, Dolanský. Vyloučení: 0:1. Využití: 1:0. Diváků: 355.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav: Týc - Zakonov, Suchánek, Punčochář, Gruber, Seibert, Fišera - Tokoš, Beneš, Natov - Sládek, Krebner, Šebek - Bína, Korych, Pěnička.

Boleslavský klub připravil k zápasu s Pardubicemi mikulášský program. Trio Mikuláš, čert a anděl na celém utkání rozdávalo radost a dárky dětem, zapojilo se i do přestávkových soutěží. 

S podporou speciálních hostů se Boleslavi dařilo i na hřišti, domácí rychle získali náskok 3:0 a nasměrovali tím zápas k bezproblémové výhře. 

Hvězdou byl sedmnáctiletý brankář Týc, který při svém třetím startu v nejvyšší soutěži dospělých inkasoval jediný gól, vychytal trestné střílení Zozuláka a navrch si připsal i asistenci u třetí branky Tokoše po rychlém výhozu. 

Po duelu s Pardubicemi čeká Bolku série čtyř zápasů na venkovních hřištích: začne v neděli 4. prosince ve Vítkovicích a bude pokračovat ve středu 7. prosince v pražských Řepích proti Tatranu Střešovice, kam se Bolka po čtvrtfinálovém pohárovém souboji vrátí v sobotu 10. prosince, tentokrát v rámci Livesport Superligy. A šňůru výjezdů uzavře ve čtvrtek 15. prosince v České Lípě.