Junioři kráčí vítězně kvalifikační částí
22. září 2019

Junioři kráčí vítězně kvalifikační částí

Junioři Technology Florbal Mladá Boleslav v sobotu 21. září vyhráli 5:2 na hřišti Prague Tigers a s devíti body vedou kvalifikační skupinu C CE soutěže juniorů. V neděli znovu nastoupí v hlavním městě - opět v Čakovicích od 18.00 hodin, ovšem proti Black Angels.

Proti sobotnímu soupeři nastřílel hattrick Sebastián Šlechta (na snímku). Boleslav celý zápas těžila z produktivní první třetiny, kterou ovládla 4:0 (na střely 27:10). 

Trenér boleslavských juniorů Martin Šácha vnímal nedostatky: “Prakticky celý zápas se  nám nedařilo na hokejkách, a proto jsme se nedostali do herní pohody. Pomohly nám tři proměněné šance v první třetině. Zbytek zápasu se nesl v technických chybách obou týmů se spoustou soubojů a neproměněných šancích. V neděli musíme být lepší.”

Pokud Mladá Boleslav v základní hrací době porazí Black Angels, a zároveň Prague Tigers v souběžně hraném utkání nevyhrají v Českých Budějovicích, tým trenéra Martina Šáchy si s předstihem už po čtyřech zápasech zajistí první místo ve skupině, které je klíčové pro další fázi sezony.