Junioři poprvé v sezoně prohráli
24. září 2019

Junioři poprvé v sezoně prohráli

Může to být jen malá komplikace, ale před závěrečným víkendem kvalifikační části musí být junioři Technology Florbal Mladá Boleslav ostražití. V neděli 22. září totiž prohráli v Praze s Black Angels 5:7 a jejich náskok se ztenčil.

Teď už je jen jednobodový právě před Black Angels a dvoubodový před jiným týmem z hlavního města Prague Tigers. Stále však má boleslavský tým před závěrečnými dvěma zápasy nejlepší výchozí pozici. Připomeňme, že do skupiny pro 12 elitních týmů postoupí vítěz skupiny a druhý si zahraje “baráž”. 

V Čakovicích proti Black Angels Boleslav dlouho zaostávala, ale ve 46. minutě dokázala srovnat na 5:5. Na tři branky nahrál Daniel Goll (na snímku). Jenže závěr znovu patřil domácím, kteří vyhráli 7:5. 

Boleslavský trenér Martin Šácha říká: “V osmdesáti procentech zápasu jsme hráli to, co jsme chtěli a to nám fungovalo. Myslím, že s výkonem můžeme být spokojeni. Musíme se soustředit jen na věci, které máme ve svých rukách. Víme na čem pracovat. Rozhodla jednoznačně produktivita.”

O víkendu 28. a 29. září čeká Boleslav cesta do Českých Budějovic a domácí souboj s Prague Tigers.