Vítězná série juniorů skončila proti Black Angels
17. listopadu 2019

Vítězná série juniorů skončila proti Black Angels

Čtyři zápasy byli neporaženi, na chvíli dokonce poskočili do úplného čela KB ligy, ale v sobotu se povedená série juniorů Technology Florbal Mladá Boleslav přetrhla. Prohráli přestřelku v Praze proti Black Angels 8:11.

Boleslavský juniorský tým v úvodu dvakrát vedl, jenže v dalším průběhu už musel jen a jen dotahovat. Hattrick nastřílel Zdeněk Vyhnánek (na snímku). 

Že prostředí v Čakovicích, kde Black Angels zpravidla své domácí zápasy hrají, boleslavským juniorům úplně nesvědčí, bylo jasné už v září, kdy stejnému soupeři na jeho hřišti podlehli 5:7 v kvalifikační fázi KB ligy. 

“Nedařilo se nám na míčku, z toho plynulo hodně technických chyb a bohužel i velmi špatná hra bez míčku,” komentoval průběh trenér Mladé Boleslavi Martin Šácha. “I přesto si myslím, že jsme mohli výsledkově uspět, kdybychom zvládli důležité momenty v zakončení.”

Tehdy v kvalifikační části to byla jejich jediná prohra, i teď se Boleslaváci budou chtít znovu zvednout. Druhé utkání “víkendového dvoukola” odehrají netradičně až v pondělí. Svému soupeři Ústí nad Labem vyšli vstříc s prosbou o posunutí zápasu. Hraje se od 19.45 hodin v SC Sluneta.