Víkend začne florbalem! V pátek večer hraje Boleslav doma
19. listopadu 2019

Víkend začne florbalem! V pátek večer hraje Boleslav doma

Říká se, že pátek je malá sobota. V Mladé Boleslavi začne víkend florbalem. Tým Technology ve 12. superligovém kole hraje v pátek 22. listopadu od 19.00 hodin proti Hu-Fa Panthers Otrokovice. Utká se vedoucí tým soutěže se šestým v pořadí.

Přestože půjde o reprízu jarního čtvrtfinále play-off, nečekejte nic, co už jste viděli. Oba týmy se od té doby proměnily, zároveň se Otrokovice snaží působit jinak, nečekat jen v obraně, ale být celoplošně aktivní. “Je to změna k lepšímu. Máme na to mladé a rychlé hráče,” popsal tahoun týmu Lukáš Pešat pro iDNES.cz. “Určitě ještě máme rezervy. Kluci si zvykají, chce to čas a neustále pracovat,” doplnil ho trenér Michal Kvapil na webu Otrokovic

V minulém kole Otrokovice doma trápily Chodov, po dvou třetinách platil stav 1:1, až v té poslední Pražané rozhodli o výhře 6:2. Předtím Panthers porazili Vítkovice, osmnáct bodů je řadí na šesté místo. 

“Nečeká nás nic lehkého. Věřím, že naši marodi budou připraveni a nastoupíme v kompletním složení,” říká boleslavský trenér Petr Novotný. 

Páteční utkání v Městské sportovní hale začíná v 19.00 hodin. Vstupenky na konkrétní místa v Městské sportovní hale si můžete pořídit s předstihem on-line tady

S ohledem na probíhající stavební práce na parkovišti před MSH Mladá Boleslav je přístup do haly komplikovanější, za což se všem divákům předem omlouváme.

První odveta. V neděli na Vinohradech

Po pátečním domácím představení proti Otrokovicím nečeká mladoboleslavské florbalisty víkendový odpočinek, protože hned v neděli vyrážejí do Prahy. Čeká je první odveta, s Vinohrady zahajovali doma základní část a zvítězili 9:2, teď míří na jejich hřiště. 

“Výkonnost Vinohrad stoupá, rozhodně nečekám stejný zápas jako v prvním kole,” uvědomuje si boleslavský trenér Novotný.

Utkání 13. kola Superligy florbalu začíná v SH TJ Sokol Královské Vinohrady v neděli 24. listopadu v 18.00 hodin.