Junioři zahájili domácí sérii zápasů vítězně
23. listopadu 2019

Junioři zahájili domácí sérii zápasů vítězně

Vyrovnaný zápas v KB lize juniorů mezi Technology Florbal Mladá Boleslav a FbŠ Bohemians nakonec pro sebe urval boleslavský tým, v nájezdech vyhrál 7:6 a rozjel tím úspěšně sérii pěti domácích zápasů v řadě.

Středočesko-pražský souboj měl od začátku solidní tempo i vyrovnaný průběh skóre, žádný tým se nedostal dál než k jednobrankovému vedení. 

A tak byla i poměrně spravedlivá remíza po 60 minutách. Ač oba týmy střídavě v prodloužení hrály ve čtyřech bez gólmana, pět nastavených minut nerozhodlo a šlo se do nájezdů.

V nich boleslavskou bránu zavřel Marek Macík (na snímku), při zákrokcích ukázal i lekci akrobacie a pomohl k výhře. Jediný nájezd proměnil Marek Korych, který už v základním čase jednou skóroval a na jeden gól nahrál. 

“Podali jsme kvalitní a trpělivý výkon. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný. Bylo důležité, že jsme si nenechali utkání výsledkově utéct,” hodnotil trenér boleslavských juniorů Martin Šácha.

V neděli v Mladé Boleslavi KB liga juniorů pokračuje. V Nové městské sportovní hale od 13.00 hodin nastoupí Tatran Střešovice.