Superligová sobota začne na ŠKODA Gaming Day
14. ledna 2020

Superligová sobota začne na ŠKODA Gaming Day

Technology Florbal Mladá Boleslav v sobotu večer nastoupí proti 4CLEAN Česká Lípa a superligový zápas 21. kola patří do programu ŠKODA Gaming Day, který začíná ve ŠKODA Muzeu už ve 12.00 hodin.

Nadační fond ŠKODA AUTO, který posiluje atraktivitu Mladoboleslavska, připravil na sobotu 18. ledna pro všechny herní nadšence ŠKODA Gaming Day. Akce začíná ve 12.00 hodin ve ŠKODA Muzeu a vstup je zdarma. 

Účastníci se mohou těšit na esportové turnaje, vyzkoušet si mohou virtuální realitu, závodní simulátory, do programu se zapojí osobnosti z herního i sportovího světa včetně hráčů Technology Florbal Mladá Boleslav, jejichž hlavním partnerem je ŠKODA AUTO. Přijďte vyzvat na souboj ve hře FIFA třeba Martina Tokoše či Milana Tomašíka! 

Každý účastník ŠKODA Gaming Day má navíc vstup zdarma na večerní superligové utkání Technology Florbal Mladá Boleslav - FBC 4CLEAN Česká Lípa, které začíná v 19.00 hodin v Městské sportovní hale. Stačí se u pokladny prokázat účastnickým páskem a dostanete volnou vstupenku.

Vše o ŠKODA Gaming Day najdete také na webu akce.