Vstup juniorů do nového roku
29. ledna 2020

Vstup juniorů do nového roku

Po vítězném Prague Floorball Cupu v úvodu ledna se v rychlém novoročním tempu rozjela i KB liga juniorů. Družstvo Technology Florbal Mladá Boleslav drží pozici v nejlepší osmičce, ač jsou výsledky jako na horské dráze.

Boleslavský juniorský tým odehrál čtveřici lednových zápasů KB ligy doma - s Vítkovicemi prohrál 8:12, pak porazil Pardubice 13:4 a výsledkově zběsilý byl i poslední víkend. Nejprve sobotní výhra 15:6 nad pražským týmem Black Angels, pak nedělní porážka 4:13 s Ústím nad Labem.

“Sobotní zápas proti Black Angels jsme výsledkově zvládli navzdory marodce. V neděli proti Ústí jsme měli víc vytěžit z první třetiny (0:1), ve které jsme neproměnili spoustu šancí. Ve druhé jsme udělali mnoho chyb, které trestal soupeř kvalitní koncovkou. Ve třetí třetině padlo hodně gólů ve hře v šesti bez brankáře,” hodnotil průběh trenér boleslavských juniorů Martin Šácha.

Nejlepším střelcem lednových ligových zápasů byl devítigólový Marek Korych (na snímku).

Do konce základní části KB ligy zbývají čtyři kola, Boleslav všechny zápasy odehraje venku. O víkendu 8. a 9. února hraje v Praze proti Bohemians a Střešovicím. O dva týdny později 22. a 23. února míří do Brna, kde narazí na Sokol EMKOCase Gullivers a Bulldogs. Aktuálně je Boleslav sedmá.