Manuál fanouška k play-off
25. února 2020

Manuál fanouška k play-off

Už se to blíží! Boj o florbalový titul se rozjede za necelé dva týdny. Technology Florbal Mladá Boleslav začne čtvrtfinále doma. Kdy bude jasný soupeř? Přinášíme všechny důležité otázky & odpovědi před play-off.

Kolikátá Mladá Boleslav skončí v základní části? 

To už je dlouho jasné - první stejně jako v minulých třech letech! V závěrečném kole ještě půjde mimo jiné o to, kam Bolka posune svůj rekord v počtu bodů po základní části. Teď jich má 71 a ve hře jsou ještě tři. 

Proč je první místo důležité? 

Vítěz základní části si může jako první vybírat soupeře pro čtvrtfinále z týmů umístěných na 5. až 8. místě po základní části. Pokud ve čtvrtfinále naplní roli favorita, může si vybrat posléze také před semifinále ze dvou hůře umístěných postupujících. 

O čem se v závěru základní části rozhoduje? 

Velká zápletka se odehrává okolo postupu do play-off. Jistotu ještě nemá sedmý Tatran Střešovice, naopak reálnou naději na postup má stále i dvanáctá Česká Lípa. Tabulku naleznete tady. Kromě “osmičky” se hraje také o “desítku”, protože týmy na devátém a desátem místě mají po základní části jistou záchranu, zatímco jedenáctého až čtrnáctého čeká play-down a sestupový strašák. 

Kdy se Boleslav dozví soupeře? 

Stejně jako v předchozích letech, i v probíhající sezoně si lépe umístěné týmy mohou svého soka zvolit. Výběr soupeřů pro čtvrtfinále play-off proběhne v neděli 1. března po odehrání posledního kola. Boleslav bude vybírat jako první. Soupeře okamžitě zveřejníme na klubovém webu florbalmb.cz, na Facebooku i Instagramu. 

Kdy play-off začíná? 

Za dva týdny o víkendu 7. a 8. března. Přesné termíny zápasů se ještě budou finalizovat podle požadavků ČT sport na přímé přenosy. Sledujte proto web florbalmb.cz. Další víkend 14. a 15. března se bude hrát dvakrát u soupeře. Čtvrtfinálová i semifinálová série se hraje na čtyři vítězství.

Platí permanentky a klubové karty?

Ano, pokud máte permanentku či klubovou kartu, při domácích zápasech play-off se pro vás v MSH Mladá Boleslav nic nemění. Ostatním doporučujeme zajistit si vstupenky včas v předprodeji přes web florbalmb.cz. Play-off je vrcholem sezony a návštěvy budou vysoké. 

Kdy se hraje Superfinále 2020?

V neděli 19. dubna v O2 areně v Praze. Vstupenky na místa vyhrazená pro boleslavské příznivce si můžete zakoupit v Made in Bolka Shopu každé úterý a čtvrtek od 13.00 do 17.30 hodin. 

Tento text vyšel v zápasovém magazínu Made in Bolka k utkání Technology Florbal Mladá Boleslav - FAT PIPE Florbal Chodov.