Draft Made in Bolka! V sobotu 30. května
21. května 2020

Draft Made in Bolka! V sobotu 30. května

Chceš poznat, jak funguje elitní český klub? Chceš si zatrénovat s nejlepšími českými hráči, vyzkoušet své dovednosti a získat místo v týmu? Přijď se ukázat! Je tu Draft Made in Bolka! V sobotu 30. května od 13 do 18 hodin v Nové městské sportovní hale v Mladé Boleslavi! Draft Made in Bolka je určený hráčům ročníků 2002 - 2007.

Co hráče čeká? Dva tréninky s vybranými hráči superligového týmu i svými vrstevníky, kteří už do mládežnických týmů Bolky patří. Součástí budou dovednostní disciplíny i testování. Speciální program máme pro brankáře. Mezi tréninky se při meetingu také dozvíš, jak funguje boleslavský klub a všechny klíčové informace pro případné působení v Bolce. 

“Dveře jsou otevřené pro všechny hráče i brankáře ročníků 2002 až 2007,” říká sportovní manažer boleslavského klubu a zároveň trenér dorostenců Jakub Gruber. “Na Draft Made in Bolka zveme hráče jak z blízkého okolí, tak i vzdálenějších měst. Uvědomujeme si, že situace každého mimoboleslavského hráče může být specifická s ohledem na věk, vzdálenost od bydliště i školu a jsme připraveni individuálně pomoci s řešením konkrétní situace.”

Minulá i dřívější sezony ukázaly, že cesta mládeží Technology Florbal Mladá Boleslav může vést až do Superligy. Příklad za všechny? Jakub Bína. Do Bolky přišel v patnácti letech z Havlíčkova Brodu, teď v klubu zahajuje osmou sezonu a pravidelně nastupuje s hvězdami Jiřím Curneym a Janem Natovem. 

“Kluci musí mít rádi florbal, chtít mu dávat čas, mít talent. To ostatní - třeba pracovitost - už jim dá zdejší prostředí a trenéři. O takové hráče je tu pak dobře postaráno. Boleslav je určitě vhodná cesta, jak se ve florbale dostat daleko,” říká Jakub Bína. 

Draftu Made in Bolka se zúčastní třeba Milan Tomašík a Daniel Šebek, čeští reprezentanti z posledního světového šampionátu v Praze. Brankářům se bude věnovat trenér Milan Peterka. 

Program začíná v sobotu 30. května v 13.00 hodin, doporučujeme dorazit do Nové městské sportovní haly v Mladé Boleslavi (Zalužanská 1457) s dostatečným předstihem a vlastním vybavením. 

On-line přihláška

Kontaktní osoba pro Draft Made in Bolka

Jakub Gruber, sportovní manažer Technology Florbal Mladá Boleslav

607 630 248, gruber@florbalmb.cz