OMV je novým klubovým partnerem pro mobilitu
5. srpna 2020

OMV je novým klubovým partnerem pro mobilitu

Klub Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav představuje partnera pro mobilitu, kterým se stala společnost OMV. Dohoda platí na sezony 2020/2021 a 2021/2022.

“Jsem rád, že v této nelehké době můžeme oznámit další nové partnerství, a to se společností OMV, která bude naším partnerem pro mobilitu,” říká generální manažer Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav Tomáš Pacák. 

"OMV je se svými třemi čerpacími stanicemi bezpochyby fakticky nejsilnější značkou ve svém oboru v Mladé Boleslavi a jejím okolí. Je naším prvořadým cílem každý den poskytovat svým zákazníkům vysoce kvalitní produkty a služby na té nejvyšší úrovni. Každý měsíc přijíždí na naše čerpací stanice v Mladé Boleslavi přes 50 000 zákazníků. Je naší obrovskou výzvou být vždy o kousek dál než naše konkurence a o kousek blíž našemu zákazníkovi," říká Milan Hlávka, partner společnosti OMV pro Českou republiku.

"Nyní spojujeme dva zcela odlišné světy - náš obchodní, kde ctíme nejvyšší kvalitu produktů a profesionální zákaznický servis, s tím sportovním v podobě jednoho z nejlepších florbalových klubů v České republice, kde fyzická výkonnost, přísná disciplína, smysl pro fair play a obrovská touha po vítězství přináší emoce, které budou vždy tím, co nás společně posouvá vpřed. Jsme a budeme hrdým partnerem Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav," doplňuje Milan Hlávka. 

Nové partnerství potěší fanoušky Bolky, kteří v nové superligové sezoně budou moci při domácích utkáních v Městské sportovní hale soutěžit o vouchery na prémiová paliva OMV MaxxMotion, VIVA kávu nebo prémiové programy Top Wash mycích linek. 

O společnosti OMV

  • Přední ropný a plynárenský koncern ve střední Evropě
  • V 10 zemích tohoto regionu má více než 2000 čerpacích stanic
  • Na českém trhu se pohybuje od roku 1991 a v současnosti provozuje 140 čerpacích stanic
  • V Mladé Boleslavi můžete navštívit čerpací stanice na těchto místech:
    • Jičínská ulice na kruhovém objezdu v těsné blízkosti D10 
    • Jičínská ulice ve směru z centra Mladé Boleslavi na Jičín
    • Havlíčkova ulice při výjezdu na Českou Lípu