Natov řádil proti Black Angels: hattrick v první i druhé třetině!
24. srpna 2020

Natov řádil proti Black Angels: hattrick v první i druhé třetině!

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav se raduje z druhého vítězství ve vrcholové části Poháru Českého florbalu a u výsledku 17:5 nad Black Angels se nejvíc leskne šestigólový počin Jana Natova, který zvládl hattrick v první i druhé třetině. Boleslav uzavře skupinovou fázi v neděli zápasem na hřišti prvoligového Kladna.

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Black Angels 17:5 (6:2, 5:1, 6:2)

Branky a nahrávky: 7. Natov (Bína), 12. Natov (Curney), 14. Bína (Gruber), 15. Šebek (Suchánek), 16. Šebek (Natov), 18. Natov (Curney), 23. Tom. Chroust (Tad. Chroust), 23. Natov (Curney), 30. Natov (Curney), 39. Natov (Suchánek), 39. Švejda (Řehoř), 43. Tom. Chroust (Řehoř), 46. Tom. Chroust (Řehoř), 49. Curney (Komárek), 51. Švejda (Tom. Chroust), 53. Šebek (Tomašík), 59. Tomašík (Šebek), - 1. M. Boček (Neklan), 17. Renčín (M. Boček), 29. M. Boček (Renčín), 54. Burian (Jaroš), 60. Obuškevič (J. Boček). Rozhodčí: Jelínek, Libecajt. Vyloučení: 0:3. Využití: 3:0. Diváků: 145. 

Mladá Boleslav: Bauer - Krzyžanek, Gruber, Tichý, Suchánek, Zakonov, Höffer - Bína, Curney, Natov - Korych, Tomašík, Šebek - Tom. Chroust, Řehoř, Tad. Chroust. 

Bez útočníka Tokoše, zato s uzdraveným obráncem Tichým nastoupila Mladá Boleslav do svého druhého utkání vrcholové části Poháru Českého florbalu, ale start proti Black Angels ideální nebyl, protože hned při prvním střídání se soupeř dostal do vedení díky Matěji Bočkovi. 

O to lepší byl ale další průběh první třetiny a vlastně celého zápasu. Natov stihl hattrick za první třetinu, dvakrát se prosadil Šebek, skóroval i Bína a Boleslav vedla 6:2. 

Natov pokračoval ve svém střeleckém představení i dál, také ve druhé třetině zkompletoval hattrick a trenér Novotný postupně protočil sestavu - do hry šli za stavu 9:3 Komárek, Pařízek a Švejda, který záhy poté skóroval. 

Boleslav dovedla skóre až na závěrečných 17:5 a je postup do další pohárové fáze je prakticky jistý. Skupinu ještě završí středočeským soubojem v neděli na hřišti prvoligového Kladna.