Bolka míří do Ostravy a v neděli nastoupí doma
7. ledna 2021

Bolka míří do Ostravy a v neděli nastoupí doma

Mnozí ostatní v Livesport Superlize už tuhle zkušenost mají za sebou, Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav ji poprvé získá teď. O čem je řeč? O víkendu rozpůleném mezi venkovní a domácí zápas. V sobotu hraje Bolka v Ostravě a po několikahodinovém návratu domů ji hned v neděli čeká ve své hale utkání s Otrokovicemi. Oba zápasy začínají v 17.00 hodin, sledovat je můžete prostřednictvím videopřenosů.

Už přelom roku byl pro tým se čtyřmi rybičkami na dresu perný, protože odehrál čtyři zápasy v rozmezí sedmi dnů. Z toho tři však byly domácí, což situaci alespoň trochu ulehčovalo. Mladá Boleslav vyválčila kompletních 12 bodů a posunula se v neúplné tabulce Livesport Superligy na druhé místo. Mimochodem, vítězná série už čítá 11 zápasů, protože Boleslav padla jen ve svém zahajovacím utkání proti Vítkovicím. 

Ovšem i Ostrava, sobotní soupeř, je ve výsledkové pohodě. Napočítala čtyři výhry v řadě a je šestá. “Bude to utkání, do kterého musíme dát všechno, abychom ho zvládli,” říká mladoboleslavský trenér Petr Novotný. “Víkendové dvojzápasy známe z play-off, ale hrát v sobotu v Ostravě a v neděli doma, to přece jen bude nová zkušenost.”

V neděli bude Mladá Boleslav čelit Otrokovicím, které si o den dříve zahrají o necelých padesát kilometrů dál v České Lípě. “Otrokovice potřebují každý bod, takže nám to určitě neudělají lehké,” uvědomuje si Novotný. 

V říjnovém domácím utkání proti Ostravě zvítězila Boleslav 12:4, s Otrokovicemi se v probíhající sezoně zatím neutkala. 

Komentované videopřenosy z obou boleslavských utkání můžete sledovat na TV Český florbal či TVcom.cz. 

Při nedělním utkání můžete soutěžit na sociálních sítích Bolky o poukaz na prémiové palivo MaxxMotion od OMV, partnera klubu pro mobilitu. Ve hře bude také voucher do pánského holičství Le Barber. 

Boleslavský program

Sobota 9. ledna, 17.00, ČPP Aréna Ostrava (19. kolo)
FBC ČPP Ostrava - Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Textový on-line přenos / Videopřenos TV Český florbal

Neděle 10. ledna, 17.00, MSH Mladá Boleslav (13. kolo)
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - Hu-Fa Panthers Otrokovice
Textový on-line přenos / Videopřenos TV Český florbal

Soupisky týmů

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav

FBC ČPP Ostrava

Hu-Fa Panthers Otrokovice

Facebook Český florbal | Instagram Český florbal